Allahım başım döndüüüüüüü ;üü Girmeyecektim ben bu topiğe Nasıl bakarım resimlereeee
Bir varadero gördüm sanki Kendime gelemem uzun süre, herkese teşekkürler
Allahım başım döndüüüüüüü ;üü Girmeyecektim ben bu topiğe Nasıl bakarım resimlereeee
Bir varadero gördüm sanki Kendime gelemem uzun süre, herkese teşekkürler
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
buda kaçmazmış valla ,mes üstad elleine sağlık kaçırdık valla suzuki servisi sağolsun 1 ayda bir parça gelmedi ülkeye ben napim
KENDİNLE BARIŞMAZSAN DÜNYA İLE SAVAŞIRSIN...:cat:
paylaşım için çok çok tşk. en çok güldügüm hatta koptugum resim komtanınki.
kandaki alkol seviyesi tavan yapmış olmalıki fotograf makinasına ufo gören köylüler gibi bakıyordu.
ELINT
asıl sen benim karpuzlamamı gör bi ekler şimdi erhan
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Muğla mt den bukadar.Haftaya inşallah Emok festivalinde buluşmak dileğiyle.Muğla mt den ayrılmayın.Sevgiyle kalın
Motosiklet aşkına
çok güzel bir festival olmuş...resimler ve video kayıtları çok güzeldi..çekenlerin ve yayınlayanların ellerine sağlık diyorum ..işimden dolayı katılamadığım için çok üzüldüm ama kısmet birdahaki sefere olsun diyorum ..emeği geçenlere çok teşekkür ediyor , tüm MT ailesine saygılarımı sunuyorum ...sağlıcakla kalın,hoşçakalın......
gökyüzü MAVİ ...yeryüzü YEŞİL ...denizler TEMİZ ve MAVİ olsun......captain...
Puhahahahahaaa
Barış abi, nolursun yapma, avatar olarak kullanma, kopuyorum ben bunu görünce
Bugün denize gideceğim iş çıkışı, lütfen denize girme Paletlerimi götüreyim mi Lazım olur
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Festivalin son günü katılabildik. Yinede hiç gidememekten iyidir. Skullhunter kardeşimizle 3. defadır tanışamıyoruz. İnşallah 4. defa tanışma imkanımız olacak. Şimdi çaktiğimiz birkaç resmi koyalım.
Yolda sıcaktan bunalıp dere kenarlarında serinleme molası verdik.
Shot with KODAK EASYSHARE Z710 ZOOM DIGITAL CAMERA at 2007-06-26
Fortepiano pehlivanlığa soyunup rakip arıyor.
Rakip biraz sıska olsada meydanı boş bırakmıyor.
Güreş müsabakasının sonucunu söylemiyorum
Misafirleri yavaş yavaş uğurluyoruz.İlk giden MES oldu.
Motosiklet taklidi yapan bu 4 tekerde yavaşça aramızdan ayrıldı.
Harley-reptor sahibi arkadaşımız idealindeki motorla poz veriyor.
Marmok başpehlivanı harley le poz veriyor.
Pazar günü en son lord ve fortepiano marmok tan ayrıldı.
Shot at 2007-06-26
Çok güzeldi.Adanadan kopup geldiğimize değdi.Ayrıca festivalin yaş ortalamasınında biraz aşşağıya çekilmesine yardımcı olduk.Biz dün gece geç saatlerde anca gelebildik eve.Hasan abi uyansın, fotoları düzenlesinde Akdeniz sahilleri üzerindeki bilimum tarihi ve doğal güzellikleri görelm
Ayrıca en uzaktan gelen motorcu ödülünüde Ahmetnr nin alamamasını kınıyoruz. Orada bulunmuş olan herkese özelliklede yol arkadaşlarıma,abilerime ,bizi ağırlayan barış abimize çok teşekkürler..
Can abi fotolar şahane
kusura bakmayın arkadaşlar iş güç işte
birde kalkamadım sabah
yine de herşey çok güzeldi , herkese teşekkürler
seneye görüşmek üzeree
adana hala yapılan toplam 2 bin 7 yüz küsür kilometrenin sarhoşluğunda. en azından benimki 2778 km.
üstelik pamukkaleden başlayan ve tam 18 saat süren aralıksız dönüş maratonunun popo ağrısını dimağında hissederek.....
kendimize gelelim. fotoğraflara doyacaksınız. hoşçakalın.
Can abi fotoğraflar için teşekkür ederim. Hepsi çok güzel.
Bir dahaki kırkpınarda, pardon marmokda görüşmek üzere.
Organizasyondan tutunda datçaya yüzlerce motorla girişimize kadar herşey süperdi. Muğla mt'ye, skullhunter'a, organizasyonu yapan marmok'a teşekkürlerimi iletmek isterim. Her hafta olsada gitsek böyle organizasyonlara. Gelemeyen arkadaşlar çok şey kaçırdı bunu bilsinler ama üzülmesinler seneye inşallah onlarda gelirler. Skullhunter erken ayrıldığı için Marmok yönetimi Motosiklet.net adına teşekkür belgesini ben aldım. En yakın zamanda hatta yarın istanbul'dayım erhancım eğer vaktin olursa yanımda getirecem sana teslim ederim. Herkese herşey için teşekkürler...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)