Fotoğraflar benden, yorumlar sizden...
(hadi bakalım boy efendi, mesajlarını bekliyoruz... )
Fotoğraflar benden, yorumlar sizden...
(hadi bakalım boy efendi, mesajlarını bekliyoruz... )
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
resimler için çok sağol luxor. çok güzel fotolar , çok keyifli bir akşamdı. umarım en yakın zamanda tekrarlarız.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Plaka olayını yanlış anlamış olabilirmisiniz?
Sanki oraya takılmayacak gibi aklımda kalmış.
Eline sağlık.
Ne güzel...
İnanın burda içim gidiyor.
İnşallah bu yaz buluşuruz...
Oy oy oyyyyyyyyy yakıyoooooooo yakıyooooooooooooooo Gel gel ss lere gellllllllllllllllllllllllllllllllll
Allah hepinizi korusun, kazasız belasız bol bol gezin arkadaşlar
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Bu motorun sahibi kim acaba? Okulda görüyorum sürekli, louis voitton deriden tanıdım
hemşom senin ne işin var SS'çilerle bmw'yle girmişsin aralarına
yav Louis Vitton şirketi görse dava ederler yav :D
çok güzel olmuş.
gerçekten çok güzel bir gün olmuş ileride katılıcam bende az kaldı 600rr geliyo
ilk defa bende dün akşam katıldım arkadasların sohbetine ve beni daha önceden tanıyormuşcasına aralarına kabul ettiler
tekrar onlara da teşekkür ederim ...
ancak SS buluşmasına gelmek için bence illa motorunuzun olmasına gerek yok ilgi alanınıza giriyorsa bile gelin çok şey öğreneceksiniz
edy,boy ve diğer arkadaslar sağolsunlar bilgi birikimlerini paylaşmaktan çekinmiyorlar
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
katılmak için motorun olması gerekmiyor. herzaman bekleriz.
bu motor nemrut nickli arkadaşımızın abisinin motoru. bazen abisinden alıp bununla geliyor gezilere.
gerçekten çok yakışmış, bence sen 1-2 sene içinde motoru değiştirirsin. motoru değiştirmem diyenden korkacaksın.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Ah be keske bilseydim. gozumden kacmıs sanırım yoksa boy ve edy gibi arkadasların anlattıklarını dinlemek gerçekten güzel olurdu. Kısmet baska sefere artık napalım :(
Bilgin Sana Kıymet, Talebin Ne ise O sun Sen. İnsanlığı Sade Yiyip İçmekte mi Sandın ? Halin Ne ise Müşteri Sen Oldun O Hale, Noksanı Meğer Adli İlahidemi Sandın ?
Luxor ellerine sağlık fotoğraflar için, çok güzel olmuş
Buluşmaya gelen ve yardımlarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler, gerçekten güzel bir buluşma oldu
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
Çok güzel ve eğlenceli bir akşamdı.Katılan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Metin ÖZKUL
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık öldüğünde; beyaz adam paranın yenmeyen birşey olduğunu anlayacak...
arkadaşlar resimdekiler daha iyi tanınsın diye sağdan sayın bakalım...
üst sıra:1-Shamyl 2-Nemrut 3-Shrieker 4-GorkeM 5-Ertech
alt sıra: 1-edy 2-boy 3-Luxor 4-Marlboro Man 5-dreamdark
bu sıra doğrumudur?
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
[QUOTE=edy;711478]katılmak için motorun olması gerekmiyor. herzaman bekleriz.
Edy kardeş sanki çağırdın da gelmedik.SS toplantısı işte bariz ortada
Çağırsaydın bizde alır scooter ımızı Burger King önüne bırakır gelirdik yanınıza ne olacak
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
Arkadaşlar bu tür toplanmalarımız herkese açıktır SS motorlar ile ilgilenen herkes gelebilir...
Luxor
Doğrudur... Ama Hakkının nicki Nemrut
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Luxor fotolar için teşekkür ediyorum Çok güzel çıkmışlar...
En kısa zamanda tekrarlayalım...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)