Bi tur verseneler havada uçuşmuştur
valla çok şık bir buluşma olmuş.Ne yazıkki bursada bu tip şeyleri yapamıyoruz.Nedense bursa mt üyeleri kayıplara karışdı.Artık millet tatilemi gitti nedir bilmem ama geldiklerinde de sezon kapanacak o olcak.Artık olurda istanbul semalarına gelirsek bizde bu güzel grubun güzel insanlarını ziyaret ederiz.Tebrikler arkadaşlar
16 BYB 49
güzel bir buluşma olmuşsadece super sporların katılması kötü ama gerçi cbf ekibini temsilen birini görüyorum orda
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Resimler için teşekkürler luxor enişte
Abzah hemşom, merak ettim ne yapıyor bu Serseri sportcular toplandıklarında, onlar da sağolsun eksiklerimi görmezden gelerek beni olduğum gibi kabul ettiler (kaplumbağa)
metehancım, yaptık bir atraksiyon işte, bayağı oldu aslında, hayırlısı artık Gerçi benim motor biraz sırıttı SS'lerin arasında, farkındayım
BİR GÜN HERKES [B]ABS[/B]'Lİ OLACAK!!! [B]ABS[/B] SEN BİZİM HERŞEYİMİZSİN:)
Buluşma çok güzel geçmiş
Bu arada fireblade çok güzel olmuş ... Jantlar kaplama ve koltukları louis vuitton .. İçim gitti beeaaaa sürme de yanında yat
Ama en çok @edy'nin R6'sının resmi çekilmiş.. Yamaha sevgisi işte
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
@Shamyl
Demek ki senin içinde de SS hayranlığı var SS sahibi olmak şart değil, maksat muhabbet...Gerçi benim motor biraz sırıttı SS'lerin arasında, farkındayım
@the_cayman
Peki sence neden? Benim motorsuz gitmiş olmam olabilir mi?Ama en çok @edy'nin R6'sının resmi çekilmiş.. Yamaha sevgisi işte
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
çok güzel fotolar.abi o r6nın arka çamurluğu niye öyle çamurlu. çamurluk diye deme
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
Bizim oğlan (edy)çamurlu yola girmişti o gün sabaha temizlemişti
yeni resimler yeni arkadaşlar eni buluşmalar yokmu
gelemiyoruz ama zevkle seyrediyoruz sizleri
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
Buluşma yeri neresidir acaba yaw çok kalabalık oluyomu
minimum yaş sınırı kaç bu buluşmalar için
gerçi ben cbr125imle gelsem yinede sırıtırım arada genç genç.
gusel bulusma/super resimler!
MADDİ DURUM OLSADA KEŞKE BİZDE BİNSEK BE YOLDAŞ
fotoğraflar çok sağlam gerçekten.eminim güzel bi gün olmuştur.yakında ben de katılmaya başlayacağım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)