bence çok güzeller.. ama daha ne modelleri var..
Racing motoların belli bi imajı var.Bence hiç güzel olmamış...
[ ELAZIĞ-MT ]
Adamlar da zevk için yapmış yaa bence çok güzeller ha hız falan yapamazlar orası ayrı tabi.Sepet fırlar gider,hoş onu da ölümüne birleştirmişler.hehhee güzel sevimli olmuşlar
:pr::pr::pr:
Güzel bence.Ayrı bir zevk
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
BU NASIL LASTIK KAMYON LASTIGI YOKMUYMUS ONDAN TAKSALARMIS
işin iyice suyunu çıkardılar yaa tekerlere bagg hele
bunlarla tekteker stoppıe fılan yapılırmıkı?????????hehe super olmus suzukıye yakısmıs
http://www.facebook.com/home.php#!/profile.php?id=1184706190
kocaeli başiskele :bounce:
Artçınında rahatı nasıl olur ama.Bu şekilde hayabusayı sürebilrim
Ne yapmazsınki bununla tekteker power slayt her şey...
[ ELAZIĞ-MT ]
bunlar değil ama sepetli motosikletler benimde hoşuma gidiyor
çok saçma bu kadar buyuk bir makineye bıneceksem araba olur yok arabayı sevmıyorsam motor olur ama boyle bırşey nsıl bır amaca ve zevke hıtap eder bılemıyorum
yazık gunah yaaa yapırmı hayabusa ya bu
SS cilere dokunur bu fotolar kanaatindeyim, hayabusayı bu halde görünce, lastikler falan. Gurur yapıp, strese bile girebilirler. Ferrariye oto gaz taktırmak gibi bişi olmuş bence, konsepte aykırı.
Comfirmation Bias
Yazık yani eğer sepetli bir motora binmek istiyorsan git ona uygun bir moto seç.Ama sen kalkıpta hayabusa gibi bir motoya sepet takıyosun oldumu şimdi.Herşeyine aykırı duruyo...
[ ELAZIĞ-MT ]
çok şık olmuş bence hoş olmuş zevk meselesi neden olmasın
Nereden bulursun böyle orj,nal fotoğrafları ? Pes doğrusu.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
EMRE kardeşim paylaşımın için sağolasın.
Bencede hiç güzel olmamış.HAYABUSA'ya biniyorsam RACİNG havası verecek sepetli HHH havası vermeyecek.
[COLOR="Red"][B]ELAZIĞ MOTOSİKLET VE MOTOR SPORLARI KULÜBÜ---MOTOSİKLET23/MOTO23[/B][/COLOR]
Serdar_23bilgem abicim o iş meslek sırrı
Valla abi google de grafiklerden hayabusa resimleriine bakıyordum.Birden baktım bu sizlerle paylaşmak istedim.Çağlarcım rica ederim...
[ ELAZIĞ-MT ]
evet yaa süper olmuş :D tam otobanlık walla kaptır gidelim kaptan ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)