Siyah Kymco Agility 125'im
Reklamlar
-
09 Haziran 2007, 14:32
Reklamlar
-
09 Haziran 2007, 15:32
yok ne demek bas fln agritmadin , hayirli olsun gule gule kullan , bu arada amortisorlerin sert olmasi dogal , bi sure sonra gevserler...
-
09 Haziran 2007, 15:32
-
09 Haziran 2007, 16:16
bayılıyorum agılıtye...süper motor...
kelebek gibi uçar...arı gibi sokar...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
09 Haziran 2007, 20:16
Hocam ben defalarca denedim yani bilinçli değil de, aynı anda hareket etme şeklinde ışıklarda mesela, agilitiy yi rs 151 kalkışta farklayamaz, farklamayı bırak yetişemez bile, yani bu olanaksız bana göre, o makinadaki serilik bir çok scooter a taş çıkartır, mini racing gibi o alet, asılıyosun 4-5. saniyede 60-70 lerdesin, iyi bir seçim yapmışsınız, ilk alındığında diskten ses gelebiliyor, sürtünme sesi gibi bir ses, ben servise söylediğimde zımpara atıyordu geçici bir süre düzeliyor tekrar başlıyordu ama kullandıkça kayboluyor o ses.
Hayırlı olsun iyi günlerde
Comfirmation Bias
-
09 Haziran 2007, 20:53
sheltox adlı üyeden alıntı
yok ne demek bas fln agritmadin , hayirli olsun gule gule kullan , bu arada amortisorlerin sert olmasi dogal , bi sure sonra gevserler...
alalı 6 ay oldu ama inş. gevşer amort.ler
by_MaViM adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim,cümlemizi korusun Allah kazadan beladan...
mete_han adlı üyeden alıntı
bayılıyorum agılıtye...süper motor...
kelebek gibi uçar...arı gibi sokar...
kelebek gibi uçuyorda arı gibi sokması için modifikasyona ihtiyaç var
rEnE adlı üyeden alıntı
Hocam ben defalarca denedim yani bilinçli değil de, aynı anda hareket etme şeklinde ışıklarda mesela, agilitiy yi rs 151 kalkışta farklayamaz, farklamayı bırak yetişemez bile, yani bu olanaksız bana göre, o makinadaki serilik bir çok scooter a taş çıkartır, mini racing gibi o alet, asılıyosun 4-5. saniyede 60-70 lerdesin, iyi bir seçim yapmışsınız, ilk alındığında diskten ses gelebiliyor, sürtünme sesi gibi bir ses, ben servise söylediğimde zımpara atıyordu geçici bir süre düzeliyor tekrar başlıyordu ama kullandıkça kayboluyor o ses.
Hayırlı olsun iyi günlerde
teşekkür ederim,sağolasın
motor ilk kalkışta çok seri hakkaten
Mondial RS beni kalkışta geçiyor ama ben 80 küsür kiloyum RS'i kullanan arkadaş 60 küsür
toplamda(motor ve ben)105 +80 =185
RS'li arkadaş toplamda = 115+60 =175
arada ki 10 kg biraz farkettiriyor olabilir ama hiç mesele değil, bana verdiği keyif yetiyor,gazlarsam yanlız başıma gazlıyorum kalkışlarda(o da 60-70'e kadar)
benim disklerden bir ses geliyordu ama balata aşındıkça temas azaldığı için haliyle bu ses gitti
maşallah motorumda hiçbir sıkıntı yok,kışın - bilmem kaç derecede bile marştan çalıştırdım
etrafta olmayan bir motor,bende hiç görmemiştim
almadan önce burada kullanan arkadaşlardan bir kaçının yorumu etkili oldu
Kymco'nun da İtalya'da belli bir pazar payına sahip olması güven verdi doğrusu
3500 ytl'ye pazar arabası tekerli Honda Beat,Activa,Yamaha Cygnus RS alacağıma 1000 ytl cebime kalır dedim
-
10 Haziran 2007, 00:42
asm adlı üyeden alıntı
3500 ytl'ye pazar arabası tekerli Honda Beat,Activa,Yamaha Cygnus RS alacağıma 1000 ytl cebime kalır dedim
bravo tebrik ederim...ama satarken biraz zorlanabilirsin...kaybın fazla olabilir...piyasa iyile kötüyü ayıramaz genelde...adam bu agılıtyi alacağıma rs151 alırım diyor...ne diyelim şimdi aynı oksijeni tüketiyoruz...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
10 Haziran 2007, 00:47
hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin..
-
10 Haziran 2007, 02:00
super bır scooter almıssın hayırlı olsun.agılıty mukemmel yaaa bende scooter olarak cok sewıyorum.yalnız bısey soracam senın jantlar nıye sıyah degıl sıtesındekı resımlerde jantları sıyahtı ve super duruyodu
-
10 Haziran 2007, 12:22
mete_han adlı üyeden alıntı
bravo tebrik ederim...ama satarken biraz zorlanabilirsin...kaybın fazla olabilir...piyasa iyile kötüyü ayıramaz genelde...adam bu agılıtyi alacağıma rs151 alırım diyor...ne diyelim şimdi aynı oksijeni tüketiyoruz...
satarken anlayan birine satmak lazım o zaman ya hele satma zamanı gelsin
bence tek eksiği ön formunun biraz ince olması
Çinli scooterlar biraz yayvan duruyor,doğrusu daha yakışıklı duruyor,çoğusu neden onları almadın diyor
abal adlı üyeden alıntı
hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin..
sağolasın,cümlemizden kaza bela uzak olsun
asome_67 adlı üyeden alıntı
super bır scooter almıssın hayırlı olsun.agılıty mukemmel yaaa bende scooter olarak cok sewıyorum.yalnız bısey soracam senın jantlar nıye sıyah degıl sıtesındekı resımlerde jantları sıyahtı ve super duruyodu
teşekkür ediyorum
galiba jantların rengi ana renge bakaraktan iç dış şeklinde oluyor;
yani kaporta siyah ise jantlar gri,kaporta gri ise jantlar siyah oluyor
ama Türkiye'de siyah jantlı olanlar yok galiba,hepsi gri jantlı
gerçi gri Agility görmedim daha
-
10 Haziran 2007, 15:01
alan memnun satan memnun ise bizede hayrını gör demek düşür
-
10 Haziran 2007, 15:10
çok güzel motorun. Hayırlı olsun.
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
10 Haziran 2007, 15:23
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
10 Haziran 2007, 15:28
Bi kaç arkadaşımda var güzel teker yapıyolar bu aletle..
-
10 Haziran 2007, 15:29
asm adlı üyeden alıntı
satarken anlayan birine satmak lazım o zaman ya hele satma zamanı gelsin
bence tek eksiği ön formunun biraz ince olması
Çinli scooterlar biraz yayvan duruyor,doğrusu daha yakışıklı duruyor,çoğusu neden onları almadın diyor
)
boşver ..çokda tın de hepsine...unutmaki Tayvanlı Kymco sadeliği sever...hatları düzgündür...yani yamuk yumuk şeyleri sevmezler....tasarımlar hem işlevseldir hemde kendilerine göre minyon olur...minik adamlar minik motor yapar...ama Caponlar yurtdışına ihrac ettiklerinden büyük yapıyorlar ...Tayvanda nedense Kymco xcıtıngler az görülür...çünkü orada büyük motor demek kompleksli insan demektir...
erdo2002 adlı üyeden alıntı
naber yolcu...nedyon...işin gücün yoksa takılak la bugün...Sultanbeylide bi arkadaş var onu ziyarete gitcem ne dersin...2 saat sonra veya bi yerde buluşak ne zaman istersen...
Dün apacheydi bugün agility
P
kanka iyiyye iyi...kötüye kötü...
hem Sultanbeylide gideceğim ameliyat olanda bizim siteden kıllıtarkan nickli arkadaş...yabancı değil...
-
11 Haziran 2007, 00:36
ilerde param olursa yamaha r1 im olsa bıle bu scooterdan alacam varmı senın kadar ucuzu hızlısı kalıtelısı yoookkk supersın agility
-
11 Haziran 2007, 02:04
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı. Alphonse Karr
-
11 Haziran 2007, 13:59
sanalex adlı üyeden alıntı
alan memnun satan memnun ise bizede hayrını gör demek düşür
aynen öyle, memnunum hakkaten
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
çok güzel motorun. Hayırlı olsun.
teşekkür ederim
bu arada hayırlı olsun arkadaşım bende çok beyeniyorum agilityi
metehan abi sayesinde
sağolasın,teşekkür ederim
kadiRR_delisi adlı üyeden alıntı
Bi kaç arkadaşımda var güzel teker yapıyolar bu aletle..
teker yapıyorlardan kasıt ne bilmiyorumda hafif toprak asfalt karışımı bir alanda zevkli oluyor kalkışlar
asome_67 adlı üyeden alıntı
ilerde param olursa yamaha r1 im olsa bıle bu scooterdan alacam varmı senın kadar ucuzu hızlısı kalıtelısı yoookkk supersın agility
ozkansava adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun.Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah.
teşekkür ederim,hepimize kazasız belasız sürüşler inş.
-
11 Haziran 2007, 14:59
bende yaklaşık 8 aydır agility 125 kullanıcısıyım. eşim ve ben haftasonları antalyadan olimposa kadar rahatlıkla gidebiliyoruz. uzun yolda ortalama 70 kmh ile gidince hem ekonomik hemde cezasız oluyor sürüşler. çok iyi bir seçim yaptığımı agility ile ilgili yazıları okuyunca daha iyi anlıyorum.
-
13 Haziran 2007, 12:48
güzel motormuş hayırlı olsun bendemi abs nin oldugu kızmı renkli boyasam??
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)