Hayırlı olsun atom karıncan, Allah kaza bela vermesin. Kaliperlerdeki kırmızı boya hoş durmus bende düşünüyorum
Hayırlı olsun atom karıncan, Allah kaza bela vermesin. Kaliperlerdeki kırmızı boya hoş durmus bende düşünüyorum
hayırlı uğurlu olsun...Allah kaza bela vermesin..
Marka ve model olarak ıyı bır tercıh yapmıssın...
____it's my life_1982____
Hayırlı olsun...Güle güle kullan...
Boş gezenin boş kalfası rallici cadde tayfası...
fotoğrafları daha iyileri ile değiştirdim
teşekkürler iyi dilekleriniz için
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Güzel motosiklet güle güle kullan
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
hayırlı olsun benim abiyede aldık ben alamamıştım ona nasip oldu ,2 ay oldu 4000km ye geliyor uzun yol izmir-denizli yaptı geldi1000 ve 3000 bakımları oldu motor rüzgarsız yolda yokuş aşağı 120 görüyor 100 km hızlada gerçekten gidiyor acayip tatlı bir motor hasta oldum arkaya 26 lt bir topcase ile sele altıda olduğu için şahane pratik oluyor.eksileri sert amortisörler , lastikler yetersiz özellikle en ufak suda tehlike yaratıyor ,ve asm dediği gibi farların yetersizliği.
ama bu fiyata gerçekten şahane diyebilirim
Ride your way
sağolasın...
120'yi görmesi için bütün kuvveti ile silkinmesi gerekiyor
100'ü geçtikten sonra pek keyifli olmuyor,hızlı yollarda o açıdan biraz sıkıntılı
aynen saydığınız gibi,amort. sert,lastikler en ufak suda garip bir hiç yaşatıyor
farların yetersizliği bütün küçük scooterlarda var malesef ( çoğu 35 W)
İnş Bende Alıcam bu motordan Fiyatlar az daha düşsün ocak gibi düşer iNşallah cok hoş motor
[B]Çok yakında Mondial 125 zn (52 - Ordu)[/B]
[B]:bestmt: Tutku yaratır :queen:[/B]
Konu eskımıs ama sen İnsallah alırsın kardesım Allah gönlündeki motoru nasıp etsın...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Motor konudan da eski.
Konuyu açtığımda motor 7 aylık idi.
Agility'nin ilklerinden.
Bu motor daha bu kadar tanınmadan almıştım.
Epey düşünmüştüm Honda mı,Yamaha mı diye.
Hala memnunum çok şükür. (iyi ki de Beat,Activa vs. almamışım)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)