güzel gözüküyor
güzel gözüküyor
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
güzel görünüyor... sesini de begendiysen.. güle güle kullan.... hayırlı olsun
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
gslmiş gerçekten ii bi şey düşünmüşşün
hocam valla yoshimura gibi durmus hayirli olsun
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Arkadaslar hepnıze tekrar tesekkur ederım
Yakıt konusunda pek bısı degısmedı soylekı aynı benzınle gene nerdeyse aynı mıktar yolu gıttıım yanı arttıysa bıle hıssedılmez derecede artmıstır ama ben bısı fark etmedım Sesını cok denedım ama telden cekınce ses cok degısık cıkıyo daha pro bı Kamera ıle ceklımesı sart ses cok boguk cıkıyo hıc bısı anlasılmıyo
Bu arada pesın fıyatı 150 ytl eger kredı kartıyla tek cekım bıle olsa odernırse KDV alıyorlar.Isteyene arkadastan adresı sorar solerım sımdılık bu kadar.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
motoruna yakışmış
görüntüsü güzel, ya sesi ................
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
ya nası temin edilebilir ki amasya olsun tokat olsun çok satarlar bi 20 25 tane alabilirim acaba adresi ve tel no yu öğrenebilirmiyim
Hayırlı olsun arkadaşım qörüntüsü çok qüzel. Ben de Mz Etz 301'imin ekzozuna sacdan kaplama yaptıracağım ama nerede yaptırayım? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim. İyi Günler
şekil olmuş güle güle kullanman dileğiyle...
Güzeldi, emeğin ve paylaşımın için thanks...
Güzeldi, emeğin ve paylaşımın için thanks...
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
nitrious81
gayet güzel olmuş ancak sanki arka lastiğin değişme zamanı gelmiş gibi.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
hayirli olsun, gule gule kullan arkadasim
hayırlı olsun güle düle kullan abi.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)