allahtan arka teker yerde ...ön teker yerde olsa kmler boşu boşuna dönerdi motorun değeri düşerdi :D gerçi b görüntüden sonra bu motoru gören kim alır ki ? bu eğlenceli paylaşım için saol...
türktür ne yapsa yeridir...
allahtan arka teker yerde ...ön teker yerde olsa kmler boşu boşuna dönerdi motorun değeri düşerdi :D gerçi b görüntüden sonra bu motoru gören kim alır ki ? bu eğlenceli paylaşım için saol...
türktür ne yapsa yeridir...
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
adam kafayı yemiş gercekten
ben bu şekilde sürekli taşıyorum çok saglıklı başlıgı okuyunca aklıma geldi zaten en son yüz klm taşıdım
Neden Türk olsun??
böyle alışılagelmemiş şeyler yapan birisini görünce neden hep Türk'e benzetiyorsunuz?
arkadaşlar dünyada binlerce toplum, uygarlık var. kendimiz dışında yakından tanıdığımız amerikalılar, almanlar, ingilizler, araplar..vs toplasan elindeki parmakların sayısı kadardır, ve bu devede kulaktır.
Teknoloji kullanmadan yapılan pratik yaratıcı çözümler nedense hep türklere mal edilir. Halbuki öyle değildir, Türkler, süper teknoloji sahibi olmayan %90 oranındaki toplumlardan sadece 1 tanesidir.
Bu karede yapılan şey bence dahice, sağlam bağlandığı taktirde son derece başarılı bir çözüm. (sanıldığı gibi virajlarda dönüş problemi olmaz, isteyen denesin)
Sözüm buna değil, genelde bu kadar zekice olmayan ve hatta aptalca olan birşey yapıldığında hep "o kesin türktür" diyerek türklere mal edilir. Bunu oldukça yanlış buluyorum.
Burdan faşist olduğum sonucunu çıkarmayın ama, yakınında bile değilim
turkıyede goremedım boylesını burada bu adama ozenenler olacaktır yarın obur gun gorursenız sasırmayın
emeğine sağlık arkadaşım güzel
hakkaten ilginç yani. iyi sabitlemişler heralde.
yok yok.. adam hızını alamamış arkadan bodozlama girmiş bence arabaya
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)