bence bisiklet güzel dekormuşş..
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273 TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Bu tür şeyleri adana antakya tarafında çok yaparlar.
Özellikle bir mobylette'ler var aklınız dimağınız durur. Çocuk sanayide çalışıyor bütün kazancını mobylette'ine yatırıyor. Gerçek motor sevgisi. Cidden.
slm arkadaşlar sizin dediğiniz gibi bizim burda pejolara öle bende çalıştığımı pejoyu tpplamak için harcıyorum hastalık bu
hurda motorlar vardır onlarda çok zevklidir köyde vardı bitane java lazer sadece 3 vites çalışıyordu gazı telle veiyorduk tam bir hurdaydı ama çok zevkliydi
anaaaaaaaaaaaaaa benim eskı egsoz nasılda cuk diye oturmuş vay be kanka bu şimdi manyak ses verir puhahahahahahaaa
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
kesinlikle kardeş... adam bi cep telefonu satan magazada çalışıyor.. Bi PEUGEOT 103 'ü vardı. ALLAHALLAAAAH deyim ya.. aldıgı bütün haftalığını motora yatırıyor.. sonra da cevre yolu dediğimiz yerde YARIŞŞŞŞ...
bi motosikletcide de Dekor olarak da adam 103'ün çatısını,Yok ne bilim Pistonlarını flan asmıştı duvara...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
negüzel olmuş ama yakışmışda duvara
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)