valla helal...Güzel çalışma....Her taraf nikelaj.....
Tebrikler....Güle güle binsin....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
way be çift silindir güzel motor markası ne bunun çok güzel bi makine güle güle kullanın
bu ne yaw?bisikletle mobylette çarpışmış bu çıkmış ortaya...
ama harika.
çok asil duruyor
güle güle kullansın, kazasız belasız..
bu tarz bi motorun gelebilicegi son hal arkadslar hakkını verin..
kazasız belasız insallah
herkezin görüşüne saygılar motor pejo 105 çift.gecen gün mondıal,bws,asya aynı anda cıktık hepsı arkada arkadaşlar konuşmaz oldu.pejoyla gectim diye.neyse prelude saygılar herkeze iyi geceler.
koltuk döşemesi siyah olsa bana göre daha iyi olur:D
Enteresan Hayırlı olsun..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
cidden sınıfında bi yarışma olsa ilkdereceleri alacak kadar iyi bir motor .hatta benim gördüğüm en iyi mobilet diyebilirim ..modifikasyon yapan kişinin eline sağlık ciddi emek harcanmış ama mükemmel bir sonuç çıkmış..bravo
daha çok resim eklersen daha iyi olur ..sağından solundan ön ve arkadan + detay resimleride olsa tam süper olacak
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
İyi günlerde kullan.Mopedleri pek sevmem ama bu iyi duruyor.
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
yaratıcılık..bazıları mopetlerde nasıl daha fazla ses çıkar diye düşünrüken abimiz güzel bir motor yapmış..eline saglık..
tam bir nostalji oldu benim için emegine saglık
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
hayırlı olsun 46 cc mi ................................?
hayırlı olsun abıcım...emeğinize aklına saglık.....
gerçektende emek işi ve bencede harika olmuş
tebrikler mustafa.valla süper motor motor olmuş.bende dee bi zamanlar vardı böle.sadece deposu siyahtı.diger her yeri senin ki gibi nikelaj.sana bi şey sorcam.cift 19-19 karbirator mu varr?
tebrikler gercekten cok güzel..............
hayırlı ugurlu olsun kazasız keyıflı sürüşler inş.....
allah kaza bela vermesin inşşşşşşşşşşşşşşşşş
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)