ii ii
2 zamanlıları severim
@GKN
600 hunter? Arkadaşım sen herhalde ya "hunter" kelimesinin anlamını bilmiyorsun ya da hiç 600cc makina kullanmamışsınGilera GFR 125, 600 hunter
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
70 70 polini silindir var galiba 140 cc 13 ps filan yapar bu da demekki uzun disliyle maksimum 150km filan demek
DREAM OF POWER SAKO
@GKN
Garipsediğim birşey yok. GFR125 çok güzel makina ama bahsettiğin makina hiçbir 600cc Supersport makina ile kıyaslanamaz ki, sen "600 hunter" yani "600 avcısı" demişsin. Senin motorun özellikleri aşağıda yazıyor. 31 hp güçle hangi 600cc motoru avlayacaksın? En kötü 600cc senin motordan 4 kat daha güçlü. 600cc ler senin motorun maksimum süratine neredeyse 1.viteste çıkıyor. Biraz gerçekçi ol arkadaşım, altındaki MotoGP'deki 125cc makina bile olsa 600cc bir Supersport karşısında ezik kalır. Üstelik senin motorun teknolojisi 15 yıl öncesinin teknolojisi. Haa bu kadar lafın üzerine hala iddianı sürdürüyorsan, ben de Feneryolu'nda oturuyorum, uygun bir yerde beni avlamaya çalışırsın ama sonra avcı yerine av olma sakınzannediyorum sen benim makinamı bilmiyorsun, onun için garipsedin
Make Model : Gilera GFR 125
Year : 1993
Engine : Liquid cooled, single cylinder, two stroke.
Capacity : 125
Bore x Stroke : 56 x 50.5 mm
Compression Ratio : 12.5:1
Max Power : 31.4 hp @ 11300 rpm
Max Torque : 2.1 kg-m @ 10800 rpm
Front Tyre : 110/70-17
Rear Tyre : 150/60-17
Dry-Weight : 140 kg
Top Speed : 171.1 km/h
Bu arada senin makinanın resmini buldum
gokhan varol's 1998 Gilera GFR 125
neden rahatsızsınki o yazıdan bu kadar anlamıyorum
1-ben sattım makinamı
2-600 hunter ın sonunnda komik bi gülümseme var dimi?
esprisine yazılıyo bazı şeyler
tabiki 125 lik makina 600 lüğü yakalıyamaz, ama ist de apaçi, çakma gazcı çok biliyosun ben çok biliyorum virajda yediim makinaları
düzde tabiki yiyemez ama kendi çapında kovalıyodu kerata
bende aldım bi 600 lük gfr 600 lük kadar gidebilseydi 1000 lik alırdım
hırs yapmaayalım hemen olmazmı
ilk toplantıda konuşalım bu meseleyi sana bikaç nüanstan bahsedicem beni daha iyi anlarsın, olurmu kardeşim
GKN MOTORS
@GKN
Arkadaşım ne konuda hırs yapacam ki? Sadece insanların sahip olduğu motoru olduğundan çok övmesine karşıyım çünkü bazı arkadaşlar bunları gerçek sanıp olur olmadık yerde iddialaşıyor boşa polemik yapıyorlar. Ne nüansından bahsedeceksin çok merak ettim doğrusu. Keşke satmasaydın da görseydik şu motorun performansını.neden rahatsızsınki o yazıdan bu kadar anlamıyorum hırs yapmaayalım hemen olmazmı ilk toplantıda konuşalım bu meseleyi sana bikaç nüanstan bahsedicem beni daha iyi anlarsın, olurmu kardeşim
daha fazla resüm isterük!
ayrica kromlama islemi nerede yapildi merak ettim?
fantacrom diye bir yer var, boyle full kaplama yapiyorlar orda mi?
Honda Solo 50 tadinda bir motor olmus ayrica:
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
iide kaedeşim, ben haala idda etmiyorum ki 600 lükleri geçebileceğini
sana diyorumki, o yazı esprisine yazılmış bi şeydir
bak haala ılımlıyım, sadece makina güzel gidiyodu ama 600 lükleri geçiyo demedim
2 zamanlılarla ilgili google dan aratırsan bi çok yazımıda görebilirsin, hep çok performanslı olduklarını ve çok sorunlu ve parça problemli olduklarını anlattım, gene bir çok arkadaşa 2 zamanlılara 4 zamanlı büyük makinaların kıyaslanamıyacağını anlattım, bu makinalar sadece exup açık şekilde yüksek devirlerde 130-140 km lere kadar yüksek performans gösterir, soora ya sıcaktan şişer yada çok sıkıştırmaktan dolayı bayılır
neyse altı üstü bi imza öle deilmi takılmıyalım bu kadar, he canını sıktıysa sorun deil, imzamı silerim olur biter nede olsa sattım motorumu
GKN MOTORS
@GKN
Yok yaa canımı sıkan birşey yok. Hatta motoru sattığına da çok üzüldüm. Gidip herkeste olan bir motor alacağına böyle nadir bulunan bir motora sahip olmak çok daha keyiflidir.neyse altı üstü bi imza öle deilmi takılmıyalım bu kadar, he canını sıktıysa sorun deil, imzamı silerim olur biter nede olsa sattım motorumu
kazasız sürüşler ondan çıkan sesin azimliğini çocu motorlar veremez çok tiz bir ses çıkartır bende eski 105 çilerdenim konu hortlamış ama bişi soracam parçalar orijinal 'Emo' mu ?
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Kardes motorun cok güzelll hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız sürmen dileğiylee
Ben SADECE Motorlara AŞIĞIMMM
::tutkuy::
allah nazardan saklasın güle güle kullansın
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Bu bildiğin motorlu bisiklet. Gerçekten hoş duruyor.
görüntüsü 10 numara olmuş.Biraz daha fotograf olsaydı keşke.Bu arada kim hortlattı bu baslığı
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Pejo 103 Değilmi Bendeki Bunun Teki Motoru Küflenmesin Diye Yağ Ilemi Banyo Ettiriyorsun Kaç Km Hiz Yapiyo:p
Sen Yüzde Yüz Burdur Bucaklisindir
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)