yan tarafları kapatabilirseniz dahada güzel olur.süper 51, 52 tiplerine yakıştıgı kadar gitmemiş çift pejoya,ama rahat sürüş pozisyonu olmuş güle güle kullanın, tebrikler
yan tarafları kapatabilirseniz dahada güzel olur.süper 51, 52 tiplerine yakıştıgı kadar gitmemiş çift pejoya,ama rahat sürüş pozisyonu olmuş güle güle kullanın, tebrikler
maşallah güzel olmuş,,bu motorun sesini duymanızı tavsiye ederim ,çalışırken motora su hortumuyla benzin gidiyomuş gibi bi ses var allama
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
cok guzel olmus yapanın elıne saglık.. ama bısıklet gıbı motor fazla hız waptıgında yol hakımıyetı kalmaz gıbı duruyo yere hıc oturmaskı bu motor.. inş kazasız belasız surmenı dılerım...
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
çok farklı bir görüntüsü var
elinize sağlık
bu gerçekmi ya.benim lisedeyken bi mobilet bionik 16 vardı.ondan daha küçük ama daha gösterişli valla.
unutma oyun bitince vezirde piyonda aynı kutuya konur:bounce:
Ya çok yakmıyor bu.Çift silindir bide abanowww.km de ne kadar yakıyor bu arada hayırlı olsun
güzel olmuş ciddn hee parlak parlak
[B][COLOR="Red"][CENTER]1000 lerce dansözüm olacağına 1000 cc makinem olsun ![/CENTER][/COLOR][/B]
oo süper olmuş bendede var bi tane pejo 105 bi kaç yerinde arıza var şasesinde çizik bile yok ama ne kadara patlar öyle bi şey yaptırmam
Anaaaammmm Bu ne yaaaaaaa
cidden aklımdaki motor bu, bir tane alacam vallah. Çok beğendim, güle güle binin. ancak dikkat, bu motor standart kadro üzerine bir deneme. Her şey olabilir. Kontrollerini tam yapmadan binmeyin, hem de her seferinde
Poturdak
ya bişi soracağım resim nasıl ekliyrouz
[CENTER][B][I][COLOR="Navy"]only god will judge me...[/COLOR][/I][/B] ::pala:: [COLOR="DarkRed"][B][I]06 BB 6703 [/I][/B] [/COLOR] [COLOR="Black"][B][I]BlacK_HawK[/I][/B][/COLOR][/CENTER]
temiz saf ve güzel başka ne denebilir ki
hayırlı olsun tekeri düz bassın
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
[QUOTE=BBRR;670817]cidden sınıfında bi yarışma olsa ilkdereceleri alacak kadar iyi bir motor .hatta benim gördüğüm en iyi mobilet diyebilirim ..modifikasyon yapan kişinin eline sağlık ciddi emek harcanmış ama mükemmel bir sonuç çıkmış..bravo
hakkaten harika olmuş. emeği geçenleri kutlarım.
motosikletler arası modifiye yarışması düzenleme zamanı gelmiş demektir. özellikle festival döneminde.
tabe ev bakkal arası ekoınomik bir çözüm muahaha
ne güzel yapmış kromaj dolu her yeri benim arkadaşımdada bunun 4 silindirlisi var kendi yapmış resmini bulursam yollarım (mugla'da)
vallahi bravo ben de çok beğendim. güle güle kullanın.
ama sele üstüne yatıp akrobasi denemeyin bence bu kadar şık bi mopede yakışmaz. ağır ağır keyifle dolaşılmalı bu motorla...
.....ve sordu torununa yaşlı kızılderili büyücüsü : sen hiç orta sehpalı supersport gördün mü.....
Bu forumu hortlatıp durmayın yavv
içim gitti, alacam ben de bir tane, daha güzelini yapacam hatta
Poturdak
güzel çalışma helal olsun...
arkadasım bu tam bir harika.....mükemmel bir makina....çift silindir.....
işte bu harika bende görmüştüm bunlardan o yere yapıştırmış motoru ama manyak gidiyodu motor.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)