yanlis linki gondermissin galiba.. acilmiyor..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
imageshacktan atırom resimleri linkide oraya kopyladım ama olmadı nedenki yanlıs linkimi kopyaladım?
Kurtlarla arkadaş ol, yalnız elinden baltayı bırakma..
resmin ufak şekilde çıkıyorya resmin altındaki 1 sayısı ile yazılı olan linkitıkla koyu olacak ondan sonra kopyala yapıştır
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Üstad Resim Eklemeyi Çok Güzel Anlatmış İnşallah Halledersin Bu Linkten
Kolay Gelsinnn
http://www.motosiklet.net/forum/foru...klersiniz.html
yaptım bişiler oldu bu sfer galiba saol dayı saolsın link icin bu seferde olmazsa ordan okucaz
eyw saolasın hepimiz ins kazasız belasız süreriz
Maruder güzel çocuk yahu, bindim bi kere de... İlerde çok param olursa ikinci motor olur valla
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
eyw saolasın pahalı diilki bunlar ama güzel birazda ugrasırsan tatli oluo =) abimn ufaklık nası :D canavar oda yokus yukarı 80 basıo :D
benim limuzin bile yokuşta 80 basmıo
rengi harika
o ufaklık 110 cc :D inanması zor bi dk videosu vardı http://www.youtube.com/watch?v=rRYHl97HnX0 bu selo abimn ufaklınn videosu :D
vay be üstad resimleri atmışsın banada siteye resim eklemeyi deer_152 ögretti teşekkürler özgür
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
saolasın dayı eskiden araba forumlarında lik 2 yi kullnaırdık olurdu burda olmadı 1 i kullanmak gerekiomus cok farklı cnm arabyla motor resm eklemesi bile farklı
dayım aşmıs ya bizde amotor ilgilenioz resim ekleme işiyle :D
ögrenmekte fayda var her linkin belli özellikleri var deneme yanılmayla bunları deneyip cözebilirsin mesajı yayınlamadan önce önizleme yaparsın olur biter
önizleme her forumda yok burda gördüm ilk defa eyvala önerin icin saol
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)