Meşhur Olmaya Çalışan Mt üyesi:)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Sendende bir şey kaçmıyor ya,iyi yakalamışsın.
Neyse yarına kalmaz bir tanıyan çıkar.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
bana eskiden 008 elint derlerdi. hey gidi günler beeee
-
sevgili elint,
simdi dizideki rolu nedir ne degildir bilmiyorum ama kendisini cok iyi tanirim, bence lenli lunlu konusup basina dert acma, yok o kadar samimiyim diyosan eyvallah...
neyi kastetmek istedin ilk once onu bi ozelden mesajlarsan sevinirim...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
-
uglychild adlı üyeden alıntı
sevgili elint,
simdi dizideki rolu nedir ne degildir bilmiyorum ama kendisini cok iyi tanirim, bence lenli lunlu konusup basina dert acma, yok o kadar samimiyim diyosan eyvallah...
neyi kastetmek istedin ilk once onu bi ozelden mesajlarsan sevinirim...
yaa arkadaşım böyle bir yazıdanda polemik yaptınya helal bee.
arkadaşımızı ekranda görünce şaşırdım ve kendim ordaymış gibi sevindim. bizim içimizden biri orda ve bir şekilde bizim reklamımızı yapıyor.(üstündeki mont olmasa daha iyi reklam olurdu ama neyse )
ben arkadaşımızı kutlamak tebrik etmek amacı ile bir topic açıyorum senin söylediklerine bak. ona len demenin kötü birşey oldugu bilmiyordum. ben samimi arkadaşlarımla konuşurken bazen böyle "len" kelimesini kullanırım. ve bunda kızacak darılacak birşey göremiyorum.
-
-
Bi de çok önemli bir konu var..
Kim bu yaa???
valla bende merak ettim. umarım yarın ögreniriz. abi aslında ben senden şüpheleniyordum yaa. hafiften sana benziyor gibi
-
evet kım bu????????????????????????
-
-
-
üyemizdir herhalde... üye olmayan birisi orda o thişörtü giymez diye düşünüyorum. üstelik montun içinde çok ufak bir bölümü belli oluyor. öyle tesadüfen gördüm. belkide birçok üye o diziyi izledi fakat thisörtü farketmedi. yani reklam amaçlı birşey degil.
-
Benzer bir t-shirt modeli de sonunda bilgisayara oturan adam vardı. O t-shirt de olabilir bu.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
işte sabah olmadan olay çözüldü ne mutlu araştırmacı mt ruhuna
-
o t shirt un sonunda ki adam elektro gitar caliyo olmasi lazim...
-
thisörtteki resimlerin altında birşeyler yazıyor ama çözünürlük çok düşük oldugundan tam görünmüyor. ama kelimeler arası boşluklar görünüyor. elinde mt nin bu model thisört resmi olan varsa buraya eklesin karşılaştıralım.
-
Elint cidden ajanlığa soyunmuş arkadaşlar. Kaptırmış iyice kendini, yardım edinde çıksın şu işin içinden
-
-
Süper Moderatör
O tişört bizim tişört değil.
O tişörtün çeşitli versiyonları var, sonun da gitar çalan , pc ile uğraşan vs. gibi...
-
tühhh bee. bende içimizden bir artis çıktı diye sevinmiştim
-
neticeye varılmıştır.....
Gerçek olmak zordur, nerden baksan mütevazilik ister,
Yalan olmak kolaydır vede havali,
Olmak yada olmamak, işte bütün mesele bu değil.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)