müzeyyen senardan beri ha... valla helal olsun.. Hemde müzeyyen ablamızın Gençliğinden bugüne uzanan Başarılı eller..
müzeyyen senardan beri ha... valla helal olsun.. Hemde müzeyyen ablamızın Gençliğinden bugüne uzanan Başarılı eller..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
yeter bu kadar işkence. kilitleyin konuyu...
ArkadaşLar bu başLık sizcede çok uzamadı mı ?
Engin bence uglykid (sercan) ortalıgı kızıştırmamış,kendisini iyi tanırım çok efendi bir arkadaştır.Senin uslubun ortalıgı kızıştıracak gbi ama
Born To Be wild,Live to Ride...
puha puha koptum ya bu ne böyle.
ama bazılarını terbiye ye davet ederim motosiklet formunu başka konulara çekmeyelim hehe.
o thişört mt ye mi ait ben anlamadım biraz?
hakkatten yaw elint konuyu çözdü çoktan
adam 5. dizisini çekecek hala yazılıo topiğe
hepsini okumadım yazılanların ama bu topik iyi iş yapmış
moto - girl anladığım kadarı ile o t-shirt mt ye ait değil
arkadaşım ortalığı karıştırmaya çalışsaydım emin ol karıştırırdım. ama sercan arkadaşım ile görüştüm. neden böyle tepkili bir yazı yazdıgını anlamaya çalıştım.
ve sonuç olarak ortada bir yanlış anlama oldugu görüldü. ve olayı tatlıya bağladık.
umarım sizi ne kadar iyi niyetli polemik yaratmamaya çalışan vs.. yani melek gibi bir üye olduguma ikna edebilmişimdir
Evet Elint arkadaşımız bi ara ajanlığa soyundu, çalıştı, çabaladı, didindi ama olmadı. Yıldımı? Evet yıldı. Yılsada arkasındayız Elintin. Elbet o tişört mt nin tişörtü olsaydı kim olduğunu bulacaktı kendisi. Destekçinim Elint007 :D
Kanka msn neden kapalı senin, açınca acil yaz.Konuşmamız lazım...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Eeee artık kullanmayacak mısın Çok acil değil, bir şey söyleyecektim.. Neyse tamam, hadi bekliyorum...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
geyik kafeye lütfen bu kadar geyik yeter
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)