EYONG MODLUKTAN ATILSIN....İTİRAZIM VAR...PRO HAKLI...O YAPSA ŞİMDİYE OOOHOOO....
eyong ve o tişörtlü hatun uyarılsın...eyongu admin uyarsın...o bayanıda ben nazik bir dille uyarayım... aha dilde bu smıleyde işte...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Hayırlı işler,kolay gelsin arkadaşlar.Eeeeee daha daha ne var ne yok,dökün bakalım taşlarıda üç taş mı oynayacağız dama mı?
Tabii yaz geldi serinlemenin yollarını arıyorsunuz
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Bunlar siyah tişört,beyaz olanı yokmu serin tutar hemde.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
Evet hatta başka versiyonları da var, üye olmaya da bilir.
Valla bak bu harbi MT tişörtü de, içindeki zat üye mi bilemem. Hatta bilmemem evli bir adam olarak daha hayırlı gibi.
Fakat şunu söliyim, bu link gündemden zor düşer(yukarıdaki alıntıdaki linki kastediyorum... )
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Delinin biri kuyuya bi taş atmış...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Hadi ordan olum dikkatsizsin sen.. Var sende bu günlerde bişiler..
ulen dikkatsizlikle ne ilgisi var. dikkatsiz olsam birsaatten fazla süren bir flimde toplasan 10 sn görüntülenmeyen bir kişinin montun alındaki t-shirt'ün bizim mt t-shirtlerine benzemesini farkedemezdim.
özgür dogru valla seni unuttum. neyse şuan tamam başka dışarda kimse kalmadı sanırım.
arkadaşım sana dedik...yapma etme diye...böyle zırt pırt topik açarsan bak ileride modda olamazsın...karizman biter...ama dinleyen kim...çek cezanı bakayım...Kanal d de tişört görmüş garip topik açmış...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)