Cumhuriyet Motoru'nun Doğuşu
Reklamlar
-
yürekçe adlı üyeden alıntı
abi olay budur...
teşekkür ederim dostum eyvallah
Selçuk23 adlı üyeden alıntı
Motorun çok güzel olmuş tebrikler... fakat bir nokta var paylaşmak istediğim o da şu: ben bayrağımızı arka alt kısma yapmazdım, selenin altında kalması beni rahatsız ederdi açıkçası, abartı bulabilirsiniz ama saygımdan yani ağabeyler yanlış anlaşılmasın, emeğine saygı duyuyorum...
dostum bu açıklamayı daha öncede yaptım oturduğum yere yapsaydım yanı koltuğa tamam dediğinde haklısın ben uzun araştırmalar sonucu burayı uygun gördüm bence ve kanunca bi sakıncası yok
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Reklamlar
-
batu kanka eleman motoru alamıyo ailesi kanına girmiş hay allah ya bak gördünmü
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
Atilla Abi Motoru Süper Yapmişsin Emegine Saglik .milliyetçi,atatürkçü Olmak çok Güzel Bir Duygu.bende Alinca Türk Bayragini üzerinden Ihmal Etmicem.herkse Hayirli Günler
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
-
genç kaptan adlı üyeden alıntı
Atilla Abi Motoru Süper Yapmişsin Emegine Saglik .milliyetçi,atatürkçü Olmak çok Güzel Bir Duygu.bende Alinca Türk Bayragini üzerinden Ihmal Etmicem.herkse Hayirli Günler
teşekkür ederim kardeş inşallah beklıyorum güzel iş çıkarıcağına inanıyorum
-
22 Haziran 2007, 16:50
Projemi
GERÇEKLEŞTİRMEME AZ KALDI ARKADAŞLAR ÇOK YAKINDA HEPİNİZ ŞOK OLACAKSINIZ YAŞASIN
-
22 Haziran 2007, 17:11
güzel yapmışınız ..........
-
27 Haziran 2007, 17:14
chopper-delisi adlı üyeden alıntı
güzel yapmışınız ..........
teşekkür ederim abisi saol senin motorda güzel görünüyor.
-
06 Temmuz 2007, 02:27
bu arada resimlerini gördüğünüz motor satılığa çıktı arkadaşlar haberiniz olsun
-
12 Temmuz 2007, 21:36
modifiyenin HASI HASI HASI
-
12 Temmuz 2007, 22:01
cumhurıyeti kurtardığın için teşekkur ederim ama cumhuriyet gazisi bir motoru neden satıyorsun anlayamadım ......düşünüdürücü bir durum
-
14 Temmuz 2007, 02:45
Tutkun22 adlı üyeden alıntı
modifiyenin HASI HASI HASI
sağol arkadaşım sağol kendimizce yaptık bişeyler işt e
-
scooterımı ozledım ben yaaaaaaaaaa
-
helal olsun sana abı....emegıne saglık..ılk defa bı cınlıyı bu kadar begendım..gule gule bın....
-
wery nice ;)
siz türkler nasıl dior 10 numara
harika olmuş 1 tur atim mi :D
[url] www.myspace.com/kayku34 [url]
[url] www.herkesdinlesin.com/kayku34 [url]
-
süper olmuş ayrıca duyarlılığın için teşekkürler her türk senin gibi tepkisini göstermeli bence
-
Erfer adlı üyeden alıntı
helal olsun sana abı....emegıne saglık..ılk defa bı cınlıyı bu kadar begendım..gule gule bın....
o eskiden çinli ydi. ARTIK TÜRK
kayku adlı üyeden alıntı
wery nice ;)
siz türkler nasıl dior 10 numara
harika olmuş 1 tur atim mi :D
o turu atman için sinopa gelmen lazım teşekkür ederim
-
Valla güzel olmuş. Konuyu kaçırmışım ben. Bir önceki modifiye konunu görmüştümde bunu ilk defa görüyom... Yüreğine sağlık...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
cbf 150 adlı üyeden alıntı
süper olmuş ayrıca duyarlılığın için teşekkürler her türk senin gibi tepkisini göstermeli bence
teşekkür ederim abisi ay yıldızı motoruma yapabılmek için komple fırın boyaya verdım zaten görüntülerdede var tekrar teşekkürler
THE_LANCET adlı üyeden alıntı
Valla güzel olmuş. Konuyu kaçırmışım ben. Bir önceki modifiye konunu görmüştümde bunu ilk defa görüyom...
Yüreğine sağlık...
teşekkür ederim sağol
-
çooooooooooook güzel
DÖNERSEN ISLIKÇAL.
....Huzur islamda,sen nerdesin
-
15 Kasım 2007, 01:27
edoxk adlı üyeden alıntı
çooooooooooook güzel
teşekkür ederim arkadasım sağol
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)