gerçekten hoş çalışma olmuş eline sağlık
gerçekten hoş çalışma olmuş eline sağlık
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Eline sağlık.Ülkemize sahip çıktığımızı dost düşman herkes görmeli.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
çok guzel olmuş düşüncene eline koluna saglık..
ya benim kafama bişey takıldı sakın beni yanlış anlama ama mesela amerkanlar gibi bayragımızdan bikini yapmıyoruz
yasalar çerçevesindede yasal değil.
motorsikletin belki normal bir motor olsaydı aklıma gelmezdi belki o zaman depo uzerine falan yapardın ama koltuk altı biraz ne bilim..
umarım yanlış anlatmamışımdır..
merhaba kanka ben bu işe soyunsam iyi olacak galiba biçok kişiden teklifler almaya başladım kostüm işi ile ilgili valla düşünmüyor değilim ama yakında daha büyük işlere imza atmayı planlıyorum planımın içinde sende varsın umarım bu iştende yüzümün akıyla çıkarım bu arada evet motorumu isteyen 2 kişi var 1400 ytl teklif ettiler suan karar vermedim henüz ama bu motorun daha fazlasını hakettiğini itiraf etmeliyim sonuçta biliyorsun çok emek sarfettim
Dostum seni çok iyi anladım evet güzel bir konuya değindin.
Ben bunu baya bi araştırdım yapmadan önce bayrak kanunu'da inceledim şayet koltuğumun veya ayağımın altında olmuş olsa bu hakarete girer ve cezası çok büyük ama motifler yanlarda olduğu için ve üzeri hiçbir şekilde kapanmadığı için sorun yok öyle bir durum söz konusu olsa asla böyle birşey yapmam
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
çok güzel olmuş elllerinize sağlık yüreğinize sağlık dostum.yalnız motosikletinde türk malı olsaydı tam süper olucakdı
kardeşim atilla vardiğin emekler amacına ulaşmış, çabaların ve gayretlerin süper bir motor çıkarmış ortaya. çok şık olmuş üstündede iyi durmuşun.kutlarım seni.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
işte budur olay çözülmüş
ellerine sağlık babacan
filler yaşlanıpta ölecekleri zaman, tek başına ıssız bir yere giderlermiş...
ben şimdi oradayım, bekliyorum...
türklük bu zamanda bellı olur vatanımızı sahip çıkıyosak bunu hersekılde göstermelıyız abim bir başlangıca imza attı sıra bizlerde bizde bi şekilde vatan ve bayrak sevgimizi göstermelıyız emeğine yüreğine sağlık olsun bu vatan bizim asla başkasının olmas
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
sevgili kardeşim kadir sana bu satırları yazarkene o kadar dugulandım ki anlatamam ama yinede çok teşekkür ederim bu arada ehliyet sınavını kazanmışsın vatanımıza milletimize hayırlı bir evlat olur bilinçli motosiklet kullanıcıları arasında yerini alırsın seni seven abin
Atilla eline sağlık kardeşim gerçekten 10 numara olmuşşşşş
batu kanka motorumu gerzeye sattım yakında sky team 200 caddeye merhaba
Motorun çok güzel olmuş tebrikler... fakat bir nokta var paylaşmak istediğim o da şu: ben bayrağımızı arka alt kısma yapmazdım, selenin altında kalması beni rahatsız ederdi açıkçası, abartı bulabilirsiniz ama saygımdan yani ağabeyler yanlış anlaşılmasın, emeğine saygı duyuyorum...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)