Bu topikle ilgili arkadaşlar, sizlerde katılır mısınız?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...iyet-turu.html
[FONT="Fixedsys"][I]My mOtO LoVé is indescribablé ..! [/I][/FONT]
hakkatten 6 gune degmis, scooterlara pek sicak degildim ama seninkine bayildim, hakkatten de roket gibi olmus, mesajini da tam zamaninda hazirlamissin, bugunlerde Turk bayraginin daha cok dalgalanmasi gerekiyor...
bu arada bu kadar ugrasmissin ama imzanda satilik diye yaziyor, umarim satmassin....
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
cumhuriyete çok iyi sahip çıkmışsın. aferin
benim motorda kırmızı mavi ve beyaz. Bende fransız devletine sahip çıktım sanırım
ya kanka sorma ya yine meşhur oldum ya kanka sinop zaten tanıyor benı ben açılmak istiyorum yahu
sanırım öle olmuş biraz puhahhaaaa
evet kesinlikle haklısın dostum o yazı kaldı öle motoru yapmadan önce ama iyi fiyat veren olursa neden olmasın satmayı düşünebilirim
güzel yorumun için çok teşekkür ederim
ya yine resimlerle gazeteye çıktım ama sitemizin reklamınıda yapmıştım ama gazeteci arkadaş sağolsun ...lak siteyi yazmamış uyuz oldum o adama haber yok bidaha
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
heh meşhur oldun cumhurıyet motoru satmana bişey diyemeyiz sonuçta dahada ii lerini almaya hakkın var sen daha iilerinide yaparsın sen
helal sana, göğsünü gere gere binersin heryerde
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
üstad ellerine sağlık maşallah
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bugün atillanın motoru meydan gösterisi için samsun'a götürüyoruz sinop mt 3 motorla samsunda hehe 340 km yolumuz var yarım saat sonra yola çıkıyoruz
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Ooooo Atii gazeteye de çıktın tanımazsın artık bizi
Hoş ben Hürriyete çıktım ama
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
dayıcım çok teşekkür ederim sizin bu güzel yorumlarınızı okudukça dahada guru duyuyorum tekrar teşekkürler
Daha önceleritelevizyonada çıktım tubi ama hala herkezi tanıyorum aşkolsun bende öle ukala tavırlar bulamazsın ben hepsini istanbulda bıraktım artık çok mütevazi biri oldum ben
kanka hakikaten çok eylenceli bi gezi oldu bu seferde samsunlu arkadaşlarla tanışamadık ama olsun yeşilyutta ki ilgiden de ayrıca çok memnunum acayip gurur duydum ya
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
bende motosikletin grenajlşarını degiştirecem sana yollasam bi calısma yapsan neyse masrafı hallederiz olurmu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)