teşekkür ederim arkadaşım sağol
teşekkür ederim dostum sağol
ah dostum imkanlarım kısıtlı bol param olsa inan çok çılgın şeyler yapıp yok artık dedirtecek kadar hemde ama malum maddiyat işte olsun adım atilla elimden gelen budur
imkanım olsa kafamda inannılmaz projeler var ama hepsi maddiyata bakıyor dediğin gibi ş.........lere benden bi cevap olsun
sagol adamım görüşemiyoruz bu ara gel artık memleketede biraz hasret gider
sagol adamım görüşemiyoruz bu ara gel artık memleketede biraz hasret gider
asıl sizlerin bu övgü dolu yazılarını okudukça ben yaptığım şeyden daha da gurulanıyorum ne diyebilirim ki ülkemi bayrağımı ailemi siz dostlarımı ve motorumu çok seviyorum teşekkür ederim
kanka beni biliyorsun motorum için gerekirse tamirci çırağı bile olurum. bu sayede çok şey öğreniyorum
çok teşekkür ederim dostum sağol varol
dostum şartlar ve imkanlar el verdiği sürece herzaman yardımcı olurum selamlar
çok teşekkür ederim tubi sağol gururlandım
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Elinize sağlık,mesleğiniz oto boyacılık değilse bile,elinizi işe vurup,merak duyup,yaptığınız işi severek ve hissederek yaptığınız belli.Sizin ve arkadaşlarınızın ellerine sağlık güzel olmuş şık durmuş.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
harıka olmuş görüntüsü ayrı güzel ama amacı cok daha güzel işte budur cumhurıyetcı ataturkçü motorcular gördükce cok sevınıyorum cok güzel bende son olaylaradan sonra hemen bı bayrak taktım dagalanıoo ellerıne sağlık
Atilla abi eline, koluna, emeğine sağlık. Motoru yeniden boyamanın güzel olması ayrı, üzerindekiler süper. Bu motorla gezmek insanın göğsünü kabartır ya. Herşeyiyle 4 4lük.
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
hersey iyi guzelde su sigara bozmus be usta...
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
çok güzel olmuş ellerine sağlık.
Şanlı Türk Bayrağı ne güzel de yakışmış.
asıl bomba yarın meydana gelecek izle bu arada güzel yorumun için çok teşekkür ederim görüşmek üzere
evet aynen öyle valla bu motoru görenler çok güzel tepkiler veriyor bugun anadolu ajansa çalışan bi muhabbir le röportaj yaptık ve resim aldı inşallah bunu birileri görür
evet aslında o resmi koymayacaktım ama kaynamış arada idare et
gel valla beraber takılırız balık mangal falan işte
çok haklısın gerçekten de harika yorumun için teşekkür ederim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
abi çok güzel olmuş elinize salık işte türkün yaratıcılığı bu işde
Eline sağlık, çok güzel ve şık bir tepki (Anayasa mahkemesinin kararına "Demokrasiyi çiğnediler" diyen ampüllere kapak olsun)
Bu arada motor arkadan bakınca rokete benziyo, gazı açsan havalanacak gibi bi hali var
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
çok şık olmuş dostum........
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
aynen dostum kapağın en büyüğü olsun hemde amacım bunu güncel medyaya taşımak ve bu ülkenin sahipsiz olmadığı mesajını vermek bende tepkimi böyle yansıtmaya çalıştım NE MUTLU TÜRK 'üm DİYENE
ooooooooooooooooooooooooo baba ya senide başlık açmasak göremicez buralarda yani nasılsın abi selamlar yorum için teşekkürler
Üstadım ellerine sağlık.. Motorda , modifiyede , bayrakta , mesajda on numara olmuş....
[B]Dün Dünle Gitti Cancağazım, Artık Yeni Şeyler Söylemek Lazım... [/B]
Şu günlerde çok anlamı olan bir çalışma,üstelik te çok yakışmış.eline,yüreğine,bileğine sağlık.Tekrar,tekrar tebrikler.
vayyyyyyyy be abi ne manyak olmuş yorumsuz.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)