merhaba arkadaslar,
baktim ki Mugladan Kaptantiger guzel bi baslikla guzel fotograflar yuklemis ben de ufak bi kopya cekerek fotograflar bölümünde yer alayim dedim...
bu arada *Kaptantiger* basligin telif haklari sana aittir dostum...
merhaba arkadaslar,
baktim ki Mugladan Kaptantiger guzel bi baslikla guzel fotograflar yuklemis ben de ufak bi kopya cekerek fotograflar bölümünde yer alayim dedim...
bu arada *Kaptantiger* basligin telif haklari sana aittir dostum...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
kopyacı seni
bir sürü resmi üşenmeyip yüklemişsin
eline yüreğine sağlık
makinan ve sen de ii ikili olmuşsunuz
allah sizi sen isteyene kadar heç ayırmasın
ii sürüşler
fotolar kaptanınkiler kadar güzel
paylaşım için
tesekurler siyahlimuzin... e e e kopya kotu bisey degil ki, baksana bi cogumuz bunca sene nasil okuduk, sinif gectik
ha bu arada, ben cektigim butun fotolari,imageshackta depoluyorum, kullanmak istedigim de tiklayip toplu halde kodlarini aliyorum boylece yukleme derdi olmuyor, sen de dene...
helal dostum çok iyi çalşma eline yüreğine emeğine sağlık
Kardeşim motorunda güzel sende güzelsin nick niye ole anlamadım
tezat ....................................
Sercan yine iyisin Ayvalık ta bir başka güzel süper fotoğraflar cıkmış eline sağlık
valla hocam eline sağlık harbiden senin resimler benimkinden daha heyecanlı teşekkürler
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
kardeşim resimler cok harika paylaşım icinteşekkürler
uglychild akrobatik hareketler için tebrikler yakışıklısında bunuda gösterip komplekse soktun bizi o da güzel ancak motor üzerinde harket etmeden kaskımızı takmamız gerekmiyor mu? Sende bunu belirtecektin sanırım demi
[I][/I][I][COLOR="Red"]Muhtaç Olduğun Kudret Damarlarındaki Asil Kanda Mevcuttur. M.K.ATATÜRK[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B][/COLOR][/I] [COLOR="Red"]www.limitustu.org[/COLOR] (B+/en son 19.03.2008 de verdi)
güzel resimler eline sağlık..dağ bayır dememişsin
KIRMIZI BOĞA..
güzel bir arşiv olmuş Ayvalık gibi güzel biryerde yaşamanın avantajları işde
lezzet gider,mesuliyet kalır...
arkadaslar hepinize guzel yorumlariniz icin tesekur ederim,
bu arada resimlerin bi kismi Ayvalikta bi kismi Bodrumda birkac tanesinide İZmir civari cekilmistim...
cok guzel resımler walla cok ozendırdın bızı hee motorunla ıı bı ıkılı olmusunuz dewamını dılerım
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
günbatımı resimleri çok güzel görünüyor
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Çok güzel fotoğraflar eline sağlık...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Hocam süper fotolar olmus ancak hepsinde tekerler yerde artık havada da bekliyoruz. =) Süper fotograflar eline saglık
Motocross 4ever
sercan kardeşim senin üstüne resim ve yaratıcılıkta adam tanımam.sen bu işi iyi yapıyorsun vede ortalığı yakıyorsun seni gidi seni
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)