Muğla'nın kıymetini bil, gezecek çok yerin var, güzel fotolar devamını bekliyoruz
Muğla'nın kıymetini bil, gezecek çok yerin var, güzel fotolar devamını bekliyoruz
"Motosiklet Özgürlüktür."
Lan Sercan Işin Gücün Yokmu Olum Senin Yaaaa...
Kiyak Fotolar Ama...
[B][COLOR="Red"][I]==>> SAKALLI <<==[/I][/COLOR][/B]
tebrikler gercekten cok ozel fotolar elıne saglık...
bole gorunce ozenıo ınsan cross olayına
asfalt cok sıkıcı ...hele bıde yollar duz ıse hepten zevksız
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
resimler harika manzaralar dahşet devamını bekliyoruz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
evet evte muteşem ooo bir mükemmel ooo bir muteşem oooo bir tutku ooo bir vazgecememek oooo bir crosss
[I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]
motor ve resimler çok güzel bi sorum olacak bu makinenin gostergesi digerleri gibi fazla gosteriyomu?? ve maxhız=?
sertcan eline sağlık yap bir organizasyonda Ayvalık a tekrar gelelim.
Avuçlarım kaşınıyor uzun yol yapamadık bu aralar.
selamlar.
tesekur ederim, benim gosterge aslinda hic ostermiyor cunku 6.000 de km telki koptu ve bidaha ugrasmadim, sadece diger motorlu arkadaslarla baktigimiz da 130 civari gormustum, ama simdilerde performansi dustu gibi, arkadasin ybr ile baktigimzda 120 falan gidiyor bana da simdilik yetiyor zaten...
abicim biz bugun cok saglam gezdik yeni yerler kesfettik, ayarsiz 125 le define avina ciktik, yuruyerek bile zor gidilen dag yollarindan kilise ve manastirlara ugradik, cok guzeldi, bayagi yorulduk, benim bu hafta Ayvalikta son gunlerim gibi, Bodruma dogru yol alacagim yavas yavas...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
Resimler çok güzel.Bizlerle paylaştığın için ayrıca teşekkürler.Yalnız kask konusuna dokunmadan geçemeyeceğim.Belli ki hünerleri olan usta bir sürücüsün.Yeni başlayan arkadaşlar senin bu güzel enstantanelerini full korumalı görseler çok ama çok daha iyi örnek olurdun.
Geçtiğimiz kış mustafaeser nickli arkadaşımız; cross gezisinde yaptığı kazada (şayet kaskı olmasaydı)şu an aramızda olamayabilirdi...Yalnızca bilek çatlağı ile atlattığı çok kötü bir düşüş yapmıştı.Kaskı sayesinde Allah onu bize bağışladı...
Güzel fotolar paylaşım için teşekkürler. Bu görüntüleri sanırım bir akadaşın vasıtasıyla çektin yada otomatik deklanşör kullandın. Neyse çekenin de eline sağlık.
Planlar bir harika. Görsellik çok güzell.
{[ /***\ ]} Milli Benliğini Bilmeyen Milletler, başka Milletlere yem olurlar.(Mustafa Kemal ATATÜRK)
{[/=W=\]}
fotograflarguzel de neden kask yok... kotu ornek
tesekurler Hayati, dediklerinde cok haklisin, ama sadece bir iki resimde oyleyim... o da fotograf icin cikardigimdan dolayi yani cok kisa bi sure icinde hizim ise yok denecek kadar az, digerlerinde ise zaten hareket halinde degilim... kask konusundaki hassasiyetimi bi cok arkadasim bilir... yine de hassasiyetin beni sevindirdi...
merhaba Sebahattin abi, resimlerin bi cogunu unlu telefonum samsung d 600 ile cektim ya da cekildim.. ya otomoatik kullandim ya da dedigin gibi arkadasim cekti... kendi kendime cep telefonuyla cektigim resimler katildigimiz gezilerde zaman zaman konu bile oluyor, artik cep telefonu ile fotograf konusunda uzmanlasiyorum
Bu arada Havrana kadar gelmisken bi de Ayvalik yapsaydiniz memnun olacaktim.. insallah bi gun denk geliriz...
haklisin parker... yukarida da dedigim gibi kask konusunda hassasiyetimi bi cok arkadasim bilir, sadece fotograf cekilmek amaciyla kisa bi sureligine cikarmistim, zaten fotolarin kasksiz olanlarinin biriki tanesi haric hareket halinde degilim...
tesekurler...
GET UP STAND UP DONT GIVE UP THE RIDE
ne diyeyim sana ben yakında oynarsın artiz artiz bi klipte
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
fotolar gerçekten harika , tebrikler
ellerin ve motorun dert görmesin
nice kazasız belasız gezilere
Özeleştiride bulunup bize bilinçli bir binici olduğunu söylemen bile takdire şayan.Teşekürler kendi adıma.Tekerin herzaman düz bassın.Sağlıcakla kal.
valla billa süper resimler
motorla bir olmuşsunuz. sanki kaynaşmışsınız motor biraz insan olmuş sen biraz motor olmuşsun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)