hll olsun harbi taktir ettim hepsi güzel olmuş hatta bazı fotoların ne zaman çekildiğini ben bile bilmiyorum
hll olsun harbi taktir ettim hepsi güzel olmuş hatta bazı fotoların ne zaman çekildiğini ben bile bilmiyorum
Cenk resimleri niye küçültmedin
valla su anda zonguldak da internet cafedeyim cok yoğunum aynı anda bide küçültmekle ugrassam bu resimleri buraya koymam pazara kadar sürerdi üşendim kısacası
muhtesem fotograflar bende cektim ama sizinkiler kadar güzel pozlar yakalayamadım video ya da cektim oda pek ii sayılmazdı paylasımın için cok saol
cenkim sitemizin artçısı
ellerine sağlık dostum resimler süper o günde süperdi
lokumların tadı damağımda kaldı walla
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Cenk sağol da bi ara küçült o resimleri (:
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Ben de göndermeye başlıyorum, iyi olanlarını seçip yolluyorum.
Bu arada Luxor iyi çıkmış fotoların çoğu eline sağlık.
Önce 7.No'lu tribündeydik oradakilerden seçmeler.
250cc'den bir kaç enstantane.
Sonra Luxor'un önerisi ile 8.Tribüne geçtik, iyi ki geçmişiz, yarışın en güzel izlendiği yerlerden biriymiş.
MotoGp'den start anı. Benim L3'ün zoom'u ancak buna yetti. SLR'dakiler eminim daha iyidir ama filmleri banyoya vermedim henüz.
Ve ilk tur! Stoner hep öndeydi.
Ve ilk tur'un son düzlüğü. Henüz kopmalar başlamadan.
Casey Stoner. Yarışın birincisi.
Bana göre yarışın en başarılı sürücüsü, kaza yapmasına rağmen ayağa kalkıp yarışa devam eden ve sonuncuyken son tura kadar beş kişiyi geçen Suzuki pilotu Vermeulen'di. Öyle bir gazlıyordu ki son düzlükte vitesleri saymakta zorlandık. Adeta bu yarışı "verme ulen!" diyordu motoru. Bundan sonraki yarışlarda has adamımdır kendisi.
Finish
Ve lastik yakma olayı, tam önümüzde gerçekleşti, Luxor iyi ki bu tribüne getirmişsin bizi tekrar sağol.
Benden bu kadar. SLR makinemdeki filmleri bastırınca yeniden yüklerim buraya.
Benim ilk İstanbulpark ve Motogp yarışımdı, aynı zamanda da ilk MT etkinliğim. Yoruldum ama çok güzel bir gündü.
alper_tim
Kadrolu MT artcısı oldum artık isteyen olursa Afyon Cumhuriyet sucukları satısımızda Mevcuttur
dishy
Valla vaktim olsa kucultucekdim de vaktim yok hatta fotoğrafları yuklemeyi bitiremedim hala :(
Fotoğrafları imageshack'e yüklüyorsun zaten, gözat dediğin kısımda Resize Image kısmını da işaretle daha rahat görülsün fotoğraflar.
Bu arada eline sağlık, güzel, kapsamlı fotoğraflar...
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
olcan138 valla üşengeclik ve yoğunluk bir araya geldi oraya tıklamayı unuttum kusura bakmayın valla saolsın
güzel resimler ellerinize saglık
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)