Elinize sağlık arkadaşlar sağolun....
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
alper_tim
Yok o kadar da korkmadım aslında sadece agresif bir makina R6 ondan alısmakda zorluk cektim Hasan abi beni alan abimiz TMSF den Lisanslı yarıscı sanırım
Simdi fotoğrafcıya gidicem makinadaki fotoları USB ye attırıcam peşine gelip yukluyorum fotoları bende baya yol fotosu var ama sadece avrupadan anadoluya gecis bi2 tanede anadoludan GP ye geçerken var malum fazla foto cekme fırsatım olmadı R6 nın üstündeyken
Admine Teşekkürlerimi Iletiyorum Ilk Defa Katildiğim Grupla Sürüşte Altindaki Makinaya Rağmen Grubu Bekleyip Olabildiğince Toparlamaya çaliştiği Için Tebrik Ediyorum Kukalardanda Ucuz Atlattik Yani Ne Oldu Diye Bana Bakarken Sende Gidiyordun Selamlar
Cenk Sende Benİ AramiŞsin Ama Ben Yolda OlduĞum İÇİn DuymamiŞim Telİ Ya Kusura BakmagÖrÜŞÜrÜz
Dalga geçmeyelim lütfen,gitmiyo benim motor.120 den yukarı çıkmıyooooooooooooo
Ducatista:)
ewet özelliklede benim erhanın kaskı ile olan münasebetimin olduğu foto nerde
olmazsa olmaz
damla senin mototru seneye yarışçılardan birine ver açılsın biraz onlar 125 likle neler yapıyo gördün hani belki senin motorda alışınca yapar
benim motorla arabasını değişen arkadaş sen isen evet ( yarışa giderken )
pır pır pır pırrr eee ama bu uçmıyooo
napalım karadan devam edicez... selçuk
yaw çocuklar yapmayın.iş yerindeki bilgisayar süper bilgisayar benim.yani süper yavaş.o yüzden bir türlü yükleyemedim resimleri ama yol videosunu hazırlayabildim.o bile 3 saat sürdü inanın.evde ise pestil gibi oluyorum, üşengeçliğim tutuyor.düşünün saat kaç olmuş ben daha bilgisayarı yeni açtım.valla şu an yorumsuz bir şekilde yüklemeye çalışıcam resimleri.yarın işten de videoyu hallederim.daha sırada yarışın görüntüleri var.off yaaa.
tamam tamam kızmayın..
selçuk o arkadaş ben değilim.isim benzerliği demek...
ps...al işte, imageshack hata veriyor bu sefer.10 defa denedim yüklenmiyo resimler.hay +&%%^#$$[]...
artık yarın tekrar denerim.buradan olmadı bir türlü.istemezsin olur, istediğin zaman olmaz...
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
yahu inanmazsın ama imageshack sapıttı.toolbarı normalde işte yüklü.oradan upload ediyorum resimleri.sırf sizi bekletmiim diye eve de yükledim şimdi.ulan 1 resim yüklüyo, sonra "cant upload image!!!"
hay ben böyle imageshack in.en az 10 defa denedim yaw...
az buz da değil cep+cam toplam 120 ye yakın resim var...
tek tek uğraşılırmı yaw
valla zor da olsa resimlerin bu kadarını yükleyebildim ama çok zorluk çıkardı imageshack.dakka başı upload işlemi tıkanıyordu ve tekrar baştan başlamak gerekiyordu.bende en sonunda yükleyebildiğim kadarını koymaya karar verdim buraya...gecikme için özür
imageshack o kadar çok vaktimi harcadı ki ne resimleri sıraya koyabildim ne bir yorum yazabildim.artık yorumlar sizin...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)