Çok güzel fotoğraflar ellerine sağlık...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Onunla ne kadar gurur duysak azdır. Allah yolunu açık etsin umarım motogp de de onu seyreder ve sevinç gözyaşları dökeriz bayrağımızı dalgalandırıp marşımızı okuturken
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
böyle kral paylaşım yokkkkkkk tşller skul:dkenan abim bitanesin allahım yolunu açık etsin amin amin...
[ ELAZIĞ-MT ]
kocum benım basarılarının devamı dılegımle
üssü var,üstü yok
çok güzel fotoğraflar, paylaşım için sağol! bu pazar yarış var unutmayın arkadaşlar!
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
ooofff güzel fotoğraflar...başarılar Kenan
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
gercekten mukemmel resimler ve sofuoglunun kask lari mukemmel
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Özellikle bisikletli fotoğrafları çok çarpıcı denge açısından.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
paylaşm için saol güsel resimler adam her sporu yapıyo ya moto kullanıyo bisiklet deve :D ohh ne ii iş ya ben kenan abime sölesem acaba beni o yanındaki kızlarla tanıştırır mı?:D güsel resimler kıslı olanlar tam bi süper
Erhan çok teşekkürler resimler harika kenan a hakettiği değeri vermemiz lazım. Bir Türk pilot dünyada adımızı temsil ediyor Yurt dışındaki bir çok pistte 1. liği var ama bildiğim kadarıyla hala İstanbul Park a çıkmış değil 1 kere abisi Sinan çıkmışdı. Ne kadar ilginç...
Valla duyguluandım ya hep derdım boyle uluslararası rallı olsun yarıs olsun bızım nıye hıc ınsanımız yok derdım artık var Allah yolunu acık etsın.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
Saol abi ellerine sağlık. çok güzel resimler.:D
Tam süper olmuş bi çırpıda aldık hepsini.
Özellikle bisikletli fotoğrafına dikkat,hem tek teker hemde tek el,kabiliyet tek kelimeyle.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)