kim bu adamın yerinde olmak istemez söyleyin bakalım
kim bu adamın yerinde olmak istemez söyleyin bakalım
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
sakarayanı gülüsün sen kenan...ne mutlu sana ne mutlu
Sampiyona ait bir cok guzel resim eklenmis foruma. Bizimle paylasan arkadaslara tesekkur ederim ama namaz kilarken, Kur'an-i Kerim okurken cekilen resimlere bir anlam veremedim. Ibadetin gizlisi makbuldur, bence cok gereksiz olmus o resimler.
= = = Be Aprilia racer! = = =
kenan sofuoglunun kullandıgı motosiklet nedir ?? ( yarıslarda degıl sokaklarda ?? )
elerine saglık erhan çok güzel resimler ülkemizi temsil eden ve bayragımızı dalgalandıran bir insan olarak motosiklet kulanması ayrı bir güzelik kıymetini bilelim böylelerini dogurmuyor analar her zaman
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
heeeeyyyyttt beeeaaaa budur abicim
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
by_moto adlı üyeden alıntıFirebladeby_moto adlı üyeden alıntı
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
adam harbı gururumuz o bısıkletlı resım cok hosuma gıttı walla bıde motogp de gorsek tam super olacak bu senede supersportta yarısacak demı
pekı kenan sofuoglu gunluk hayatında hep motosiklet mi kullanır ??
Güzel Paylaşım ellerine sağlık, Kenan kardeşim, Yüce Allah başarıların daim etsin, takdir Allahın'ındır.
Akıllı adam aklını kullanan adamdır, Daha akıllı adam başkalarının da aklını kullanan adamdır.
Emrolunduğun gibi dosdoğru davran. Ve azıtma (Hud 112)
Skullhunter lütfen resimleri 640 * 480 formatında yükleyin sayfa kasıyo forum kurallarını okumaya davet ediyorum
sondan 2. duvar kağıdım olarak ayarlandı süper resimler..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Haydi Kenan MotoGP'ye (zaten bu gidişle yükselir MotoGP'ye )
Here I'm,on the road again.... ultrAslan
beyler kenan caddede motor kullanması yasak değillmi yasak olması gerekio
fotoğraflar çok güzel hayretle imrenerek baktım tulumu botları kaskı ayrı bi güzel ya ben kenan sofuoğluyla tanışmayı çok isterim ama neredeeeeeeee keşke bizde onun gibi olabilsek yani ben demek istemiştim.....başarılar kenan sofuoğlu...
gururumuz oldu başarılarının devamını diliyorum. . .
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)