eline sağlık paylaşım için saol
eline sağlık paylaşım için saol
Biz gelemeyiz öyle dar yerlere Bence yanlış yapmışlar ama güzelmiş...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
aslında arkadaşlar sitede butur resimlerin sunulduğuı bi bölüm olsa bence çokgüzel olurdu
Sadece anahtarını elinden alsalar yeterdi Hapise atmaya ne gerek var Vicdansızlar
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
vaaayyy süper yaa..
zeda3000 açıklaman için teşekkürler
çok iyi düşünülmüş bence :D
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Serviste tamir bekleyen motorumu hatırladım bunu görüncee
İnnova 125, nx4 falcon, xt660r, CBF 600s diyerek devam ediyor hayat
Heheheh super ya saolasın
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
bir kaç resimde ben ekleyeyim dedim bu resimler daha önce verildimi bilemiyorum ama bakalım beyenecekmisiniz..
bu arada nezarettekı motorun resmı cok hosuma gıttı arka plan yaptım hemen
[B][I]Ölsemde dik durmaz sarhoştur mezar taşım!![/I][/B]
Paylaşımın için tHaNkS...
ÖyküLerin ßittiği Yerde SessizLik, YaLnızLık ve öLüm Konuşur ..!
super bı resım abı ya cok beğendım paylasım için tesekkurler
güzel resim paylaşım için teşekkürler
AB Rh+ honda beat KUŞADASI
evet süper gerçekten ulaşamıyacaklar için güzel bi resim.
KIRMIZI BOĞA..
Valla hapishane en çok giğerlere vurarmış rutubetten , nemden dolayı ! Giderken garibana yeni hava filtresi götürmek lazım....
Bide F tipinde galiba arkadaş ! Koğuş sistemi değil yani! "SİYASİ" sanırım! Acaba motorlardan alınan yüksek vergiyi protesto ederken ters bi laf filan mı etti ki! Birinin tepesini attırmışsa normaldir.....!
MOTORLARA ÖZGÜRLÜK.... KAHROLSUN HÜKÜMET..... İŞÇİYİZ , HAKLIYIZ... SÖKE SÖKE ALIRIZZZ.... SUSMA, SUSTUKÇA; SIRA SENA GELECEK...!
Pardon neyse....! Güzel resim olmuş....
Tarih bir milletin kanını, hakkını, varlığını hiçbir zaman inkar etmez! Bu memleket tarihte TÜRK'tü, bugün de TÜRK'tür ve ebediyen TÜRK olarak yaşayacaktır. M.Kemal ATATÜRK
Böyle bi motoru ancak bu şekilde durdurursun zaten
Dikkat edin motosiklet manyağıyım :D Dükkanı açayım motorları sıralayacam :D
ahah süper... bence bunun yan hücresine sürücünüsü koysalarmış yada parmaklıkları tutan full koruma bir adam...( arkasını dönük siyah bir süliyet şeklinde ) daha güzel olurmuş.. allah düşürmesin :D
motosiklet kullanmak maharet işidir, mazaret kabul etmez... ::tutkuy::
yaw bence isderse ordan çıkar ya o ne öyle sanki tekerine 1 kg takmış gebi o motoru yerinde tutmak için en az bir kaya gerekir (büyük bir kaya)
Komik mapusa düşmüş bu şimdi burdan kaçamazda
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)