Standımız
İbrahimden Ümmet abi stili
Standımız
İbrahimden Ümmet abi stili
benden bir kaç resim
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
BMW
BMW standının en ilginç motosikleti. Hazırlanan düzenek sayesinde 1 düğme ile mooru mnarkası havaya kalkıyor.
çok güzel ellerine sağlık
Hepsi de birbirinden güzel nazar değmesin
Ducatista:)
Evvet mankenler harikka
pardon ne dedimyaa
Şey diyecektim fuar resimleri harika ellerinize sağlık
hem ben manken derken İbrahim i kasttedim yaa
KAMP ADAMLARI
resimler harika paylaşımın için saolun devamını bekliyoruz
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Bu resimlerden sonra eşim motora karşı olan tutumu çok değişecek. Evde devamlı sen neden bu kadar çok fuara gidicem diye tutturdun diyordu.
Görmese bari şimdiden bu resimleri
Pazar günü fuarda görüşmek üzere!
ellerinize sağlık arkadaşlar
paylaşım için teşekkürler
motor alana üstündeki hatun hediye diye bi kampanya varmış duyan oldu mu
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Fuar tam beklenilen kalitede
Resimler süper ellerinize sağlık
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
skull ellerine sağlık döktürmüşün gene emeklerin için teşekkürler gözlerimiz bayram etti paylaşımın için teşekkürler.fuara gelemeyenler çok sevinecek resimlere.aksaraydan selam .fuarda görüşürüz.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
yahu bu hatunlar ne böyle her fuar ay pardon motorlar demek istemiştim gayet iyi yenil modeller ekieiekie paylaşım için tşk. pazar ziyaretül secere yapacagım
[B]All this pain is an illusion[/B]
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)