Ben varım, ben varım, ben geleceğim öğleden sonra, bir de ben
Ben varım, ben varım, ben geleceğim öğleden sonra, bir de ben
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
standımızdaki arkadaşa büyük geçmiş olsun. insan düşücegi an koşar yakalar. hadi yakalayamadın düştü. ayağa kaltıktan sonra 3-5 saat müşade altına alır. bu süre zarfında çay kola cips gerekirse börek felan ısmarlanarak kişinin şoku atlatmasına yardımcı olur. ee sende bukadar centilmen olunca kızda tel no verip senle tekrar görüşmek istedigini söyler sanırım
amaaaaaaaa kız güzel degilse kaza yaptıktan sonra birşeyiniz varmı deyip sonra gönderilir. diger hizmetlere gerek yok. birşeyi yoktur zaten
umarım standımızdaki arkadaşta bu şekilde centilmenliğini göstermiştirr.
Her an bir misafirim gelebilir, basılabilirim, o yüzden o kadar ilgi alaka gösteremedim ama şöyle bir bakınca 2. muamele daha uygun gibiydi zaten.
1-3-8........................................138
FORUM KURALLARI ve KULLANIMI HAKKINDA
cem yılmazın oraya motolar için geldiğini hiç sanmıyorum
Bu arada bmwlerde yakıyor be kardeşim.Yeni yzf r1'in ön tarafınada hayran kaldığımı belirtmek isterim.Tebrikler!
itina ile kaza yapılır
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
ben kızları alayım motorlar sizin olsun :p
Yeni bmw ler hakikaten çok harika hic bi zaman üzerine oturamiyacağım bi motor olmasına rağmen 1200 lük bitanesyle poz verdim Ha bu arada mankenlerle motorların özelliklerini sorun çok çarpıcı cvplar alcaksınız ehüheühe
motorlar süper ablalarda hükümet gibi zaten
Ellerinize sağlık Güzel bir fuar olmuş...
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
admin baba sen cok yasa valla gezmis gibi olduk vay be benim canawarin bile standi varmis mankenlerde super yani YUKİ :D
İnsanlarla Ugraşmaktansa Makinalarla Uğraşmayı Tercih Ederim....
Fotograf cekip siteye ekleyen herkese tesekkurler. En basta Erhan o kadar yogunlugunun arasindan firsat bulup sayisiz fotograf eklemissin sag ol. Fuara gitmis kadar oldum.
laf aramizda boy duymasin ama su yeni gri-siyah 600RR a bayildim
Bu motor çok hoşuma gitti. Malaguti diye bir italyan markası....
Şehir içi için bana göre ideal. biraz daha araştırma yapmam lazım...
R6 ile şehir içi zor olmaya başladı...
FAZER FZ-1 OLACAK YAKINDA......
ben bu seneki fuara gidemedim ama fotoğraflardan anlaşılan güzelmiş
Manken konusunda söle bir yorum yapiyim geçenseneki mankenler daha güzeldi bu sene sönük kalmıs gecen senenin yanında
Resim gönderen herkese teşekkürler.Elinize sağlık.Valla gitmiş kadar olduk Galiba Mayıs ayında Antalyada motoshow2007 fuarı olacakmış,artık ona giderim
Benim bu yaz kesin bi Cbr 125 alıp yollara çıkmam lazım
Motor tutkusu beni de sardı valla
Yakında rüyalarıma da girer kesin
gıdemedım fotograflarla avutayım kendımı barı :(
Dünyanın her yerinden herkesin yenileceği bir yer vardır. Kimilerini yenilgi yıkar , kimileriyse zaferle küçülür, bayağılaşırlar. Büyüklük, hem yenilgiyi, hem de zaferi kabullenebilen kişilerde yaşar.
Asiller idare eder. Acizler şikayet eder. Basitler ise iftira eder...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)