Hepsine bakmayayımda gelmemin bi anlamı kalsın. Pazar günü oradayım.
Motorların üzerine çıkmak filan serbest mi ya Alıp götürmekte serbest olsa keşke Sevabına transalp verseler
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
o airbag yapışıp kal emi
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
emeği geçen herkese teşekkürler
NO coment
abi süper olmuş eline sağlık ama suzukinin racinglerini göremedim yoksa ordaki mankenleri beğenmedinmi
Az önce geldim, standa da uğradım İbrahim oradaydı biraz sohbetten sonra gezmeye başladım, 2,5 saat takılmışım, nasıl geçti anlamadım. Bir yığın fotoğraf ve videoda var. Pek yakında ben de yüklerim. Şimdi biraz dinleneyim. Ama gitmeyenler için şunu söyleyeyim, fırsatınız varsa mutlaka gidin fuar süper... (Fotoğraf ve videolar pek yakında)
Valla ilk 3 sayfa açılmıyordu, yaşasın FireFox yaşasın DownThemAll eklentisi. İlk 3 sayfadaki resimleri tek tık ile indirdim bilgisayara bakar yorum yaparım sonra
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
ya arkadaşlar ne biçim fotoğraflar bunlar ama
üzerlerindekilere bakmaktan motorları inceleyemiyoruz, lütfen bir daha fotoğraf çekerken daha dikkatli olalım we dikkati dağıtan objeleri fotoya sokmayalım, motorlara yoğunlaşamıyoruz yaa
şaka bi yana bazı fotolar gazetelerde yanınlananlar kadar kaliteli çeken arkadaşları tebrik ediyorum
hangi gün giderim bilmem ama bu fuarı kesinlikle kaçırmam
arkadaşlar fuarda kask ve montlarda kayda değer indirimler varmı.
DRİFT RELİGİON
bence yok kokmuş ürünlerde indirimler var
ama şimdi tuba hanım bi Cygnus la sallamak var bide transalple sallamak var.Sahi sen ne zaman binecen bu BMW ye ya yazık walla.Cygnus sinek vızıltısı gibi bir ses cıkartır herhalde.Bilmiyorum çünkü hiç görmedim bursada onlardan helede bir bayanın altında.Bizim burdaki hanımefendiler genelde vespaya biniyolar.
neyse en kısa zamanda sen TRANSALP'ine bende GV 650'me kavuşurum
Konyaaltında,Larada veya Atatürk cad.'inde GV 650 ile rastlamıyım yoksa TRANSALP'in havası söner bak.
wowwwwww
16 BYB 49
600 f in fiyatında bi değişiklik var mı acaba bilgisi olan?
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)