Valla ben cumartesi uçaktayım seni bilemem
Valla ben cumartesi uçaktayım seni bilemem
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Resimler harika elerine sağlık erhan.Bugünde banttan takılıcam yarın kısmetse canlı canlı görüşmek üzeere MT.
arkadaşlar hiç heveslenmeyin kızlar 1.günü yani dün vardı galiba bugünkü bundan sonra olacaklarını sanmıyorum belki hafdasonuna olabilir ona göre gidin
birde bu resme bittim abi kızlardan sonra bu resmi görünce koptum.sen beni güldürdün allahda seni güldürsün süpersin abii
not:gece ruyama giricek yapmayı böyle şakalar
lezzet gider,mesuliyet kalır...
resimler için teşekkür ederiz arkadaşlar,peki ricam sizden,şu ybr 250 resmi ve fiyatı yokmu,mümkünse bilgi verirmisiniz
Motosiklet (pardon) hatun fuarı bayağı güzelmiş.Ben çok güzel motosiklet resimleri görmek umuduyla başlığa tıkladım ama sonuç hezimet... bol ,bol baldır bacak ...nerede motosikletler.Bu hatunları sabah akşam tv lerde hep görüyoruz
Motosiklet aşkına
Erhan 2007honda cbr125 resimleri varsa elinde sayfaya atarmısın teşekkürler.
walla motor fuarımı güzellik yarışmasımı çözemedim
stand süper olmuş paylaşım için teşekkürler
resimler süper arkadaşlarteşekkür ederim inşallah gerisi gelir cünkü gidemiyorum cok istedim ama olmadı inşallah bidaki sefere
ulen teknik bir konu olsa topigin yüzüne bakan olmazdı. konu tek silindirli içten yanmalı 1hp 'lik motorlar olunca topicte izdiham yaşanıyor.
O fotoğraflar ne öyle. Kesin geliyorum bekleyin
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
TEŞEKKÜRLER ERHAN canın saolsun yarın canlı görürüm artık.
bu açık öğretim sınavları neden bu hafta sonu yaaaaaa.
ybr250 fotoğraflarda göründüğünden daha güzel. gidip görmenizi tavsiye ederim.
fiyatı henüz elli değil, nisan sonunda belli olacak dediler
cause suicide is painless / It brings on many changes / And I can take or leave it if I please, /
and you can do the same thing if you please
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)