elinize,emeğinize sağlık,harika fotoğraflar cmtsi gelsin artık yavf
çok
elinize,emeğinize sağlık,harika fotoğraflar cmtsi gelsin artık yavf
çok
Her horoz kendi çöplüğünde,Denizli Horozu ise,her çöplükte öter......
puhahahahah atillaya bak sinop mt tanrinin_kirbaci57 rumuzlu kankii puhahahah gez bakalım gez yakalarım senii;614866 adlı üyeden alıntı
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
motorlardan çok mankenlere raabet var gibim sankim
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
motorlar yetmemiş bid e cemmmmmm var yaa of offf bugn gitmeliydim biliyorum:(
neyse artık haftasonuna saklıyım kendimi. gerçekten resimler müthiş ve yeni modeller harika..
Erhan, 19 nolu iletideki resimleri çekmişsin ya, artık Damla sana ne yapsa yeridir !
Benden de tam destek Damla'ya...
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
bunlar sımdı fuar bıtene kadar fuarda mı kalcakk her gun hergun resımler 10 numara buarada tesekkurler
ZAFERE KADAR DAİMA!!
Tam da burda resim istiyorum
Erho tamam mı
Konuyu Toplam 35 üye okuyor. (35 Kayıtlı üye ve 0 Misafir)
dishy+, BLaCK_j.W.a, erginbay, H o R o Z, t_u_runcu, starsailor+, boooorky, mici_ceko_4, BJK, guido, death, ozturk_sertac, Skullhunter+, triathlet, sse, orhanay, bathu, @hmedim, HEPHAISTOS, cenk3207, Tanju, SuSpect, rainbow, arslanfb, Battal, alper_tim, Muharrem1, unfortunate, saykem, ledo+, Arthas, VTEC-VTİ, egelim, MECİT
Bütün site burda, neden acaba
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Motorlarda dehşet üstündekilerde
Emeğinize sağlık
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
Ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy ,
Gökhannn kankaaa seviyorum seniiiiiiiiiiiii kankaaaaa
Tamam kız senin olsun motor benim ayıpsın
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)