Uzun zamandır bakmıyordum....Bayağı zenginleşmiş arşiv.....Emeğine sağlık mavicik....
Şimdi desem ki arkasında top casesi olan er-5 resmi bulabilirmisin ?....
(Çaktırma motora top case takıcam nasıl duruyor merak ettim de...Tembeliz işte...)
Uzun zamandır bakmıyordum....Bayağı zenginleşmiş arşiv.....Emeğine sağlık mavicik....
Şimdi desem ki arkasında top casesi olan er-5 resmi bulabilirmisin ?....
(Çaktırma motora top case takıcam nasıl duruyor merak ettim de...Tembeliz işte...)
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
fotoğraflar harika elinize sağlık
Paylaştığın için çok saol abi. Devamı varsa bi zamaet bekelriz:D;)
Sağol....Bayağı bir fikir sahibi oldum....Teşekkür....Resimlerde güzel miş....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
gene güzel resimler beğendiklerimi ekliyorum.Kendine iyi bak dewamlarını bekleris.Ayrıca şöle mondail 150 zc fotoları bulursan ıyı olur. benim bulduklarım hep katalog resımleride
16 BYB 49
dedik ama değilmi katolog resmi olmasın diye.cık cık cık
illa kendi resimlerimi mi çekiyim onumu istiyonuz.sonra ünlü olacam herkes peşimden koşacak.sokaklarda rahat rahat gezemicem.bi yerden bi yere giderken 50 sefer durdurulacam imza üstüne imza dağıtacam.Belkide evden çıkamıcam.Herkes kapımda yatacak.Hayranlar,ulusal televizyon kameraları,yurt dışından insanlar.Off allahım off şöhretin verdiği yükü çekiyorum.Sanki sırtımda biri oturuyor.
16 BYB 49
chopper da ekleyin boş kalmasın.. nede olsa tüm motorların atası o :D
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
ellerinize sağlık arkadaşlar
baya güzel bi arşivim oldu
chopper resimleri bekliyoruz artık
hadi görelim birazda chopper ları
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
by mavim bugün değişik konularını göremeyince ilk defa duvar kağıtlarının 11 sayfasınıda izledim..ellerine sağlık döktürmüşte döktürmüşsün..motorlar bitmiş mondiale kadarda inmişin..ama sana kırgınım şu abinin gv250sini koymamışsın..teknoloji özürlüsü olmasam kendim koyacağımda naparsın bu yaştan sonra herşeyde öğrenilmiyor..hadi kardeşim at bir gv250 yakışıklısındanda içimiz açılsın..ALLAHa emanet ol
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)