ÇOK ACAYİPPP
ÇOK ACAYİPPP
abi bu motora söynecek laf yok mütiş bişi buyaaaaa
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
filim iğrençti bukadarmı saçma olur
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Filmde daha görkemli görünüyor
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
bence müthiş bir filmdi.. fantastik bir konu işlenmişti ve görsel efektleri etkileyiciydi..Motosiklete gelince, ilk kez bir chopper'ı bu kadar sevdimvahşi cazibe...
gorunusu super tek sorun amortısor
[COLOR="Red"][I]CROSS ÖZGÜRLÜĞÜN FARKLI BİR ANLATIMI GUZEL BİR YAŞAM TARZI VE ENGEL TANIMAZLIKTIR[/I][/COLOR].
OH BECOME RICH FOR SAKE DIE
Yanmamışmıydı bu motor yaw
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
Film çok güzeldi motoru güzel hazırlamışlar ellerine sağlık
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
walla bencede filim superdi.ilk fragmanları vizyon tarihinden ıkı hafta önce dönmeye başladığı zaman sankı kendimi doğuracakmışım gibi hissetmişdim o iki hafta bana bir ömür gibi gelmişdi.Zaten o filim yüzünden şimdi chopper almayı düsünüyorum ve ben o fragmanı gormeden ıkı gun once sıfır bır scooter aldım ve sımdı motorumu tekrardan satmayı dusunuyorum.daha 420 km de yaaa
Hayalet olmadığı için mi kask takmıyor bu motorun sahibi. hiç yakıştıramadım
bu motordan biri düşerse ve altında kalırsa kıyma olur heralde..
.
filmi beğenin yada beğenmeyin,böyle bir tasarıma şapka çıkartmalı herkes
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
beencede bu filimi ve motoru kotulemek ayıp olur bende flme tam destek veriorum..
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
kim ne derse desin bence karizmanın resmi bunlar
motor her nekadar kullanışsız olsada (amortisör olarak) süper bir chopper olmuş..
hocam nerden buldun bu resımlerı varmı baska??? deli olmustum fılımın dede..manyak bırsey yawwww
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)