hayırlı olsun güle güle kullan
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
Güzel olmuş...Seside güzel çıkıyorsa tam olmuştur..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
yaw yanılmıyorsam, depo FYM250'den, yan taraftaki kapak Regal Raptor'dan, gerisini çözemedim
hayırlı olsun, güle güle kullan
gule gule kullaniniz..
Shakulin
ayküt nettin motora böle :D
[COLOR="red"][B][I] 4 zamanlı --> ::144:: <-- 2 zamanlı (A rh 2TT)[/I][/B][/COLOR]
hayırlı olsun kardeşim..
[B][COLOR="Red"]insanlar gelecek için hayal kurar..kaderde buna gülermiş...[/COLOR][/B]
Motor super gule gule kullan, arka camurlugu kes arka tekerligi kalinlastir bak o zaman bu alet arkadan ne kadar deli gozukecek
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
AYKUT GL1000 i görmek istiyorsan atliican motoruna gelicen. ne öyle foto falan. gel bir tanış tayfayla. değil mi.
sağlıcakla.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
olur bi ara işim olursa atlar gelirim o tarafa, bu arada bu gün pegler ve cc' yi ayrıca geri kalan tüm malzemeleri depoyu sana verdiğim gibi onlarıda arkadaşlara dağıttım motorcu olmak budur di mi neyse sağlıcakla...
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
kazasız belasız sürüşler güzel olmuş
biraz geç oldu ama güle güle binin tepesine
abi nolmuş bu alet böle ne yaptınız buna yahu tanınmayacak hale gelmiş neler yaptığının ayrıntıları varmı bi yerde yoksa yazacakmsın
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
Hayırlı olsun kazasız sürüşler
Mondial Mi Ya O Valla Taniyamadim Anlayamadim Daa Dorusu
guzel olmus makina,allah kullanmaya nasip etsin...
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)