evet ben ne istesem yani canı gönülden istesem olmuştur sende canı gönülden iste miyavlamayı olur kankaaaaa
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
hepsini anladıkta tekerlekleri olmayanı cözemedim ben ya
sarı olan harley davıdson v-rod galıba
o tehlikeyi atlattık kanka
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
peki geçmiş olsun sana..bu arada eski nickim üzerinde uzaklaştırıldı falan yazıyo..oysa ben kendi isteğimle değişiklik yaptım sondaki rakamlar ağırlık yapıyodu
motorlar güzel o motorun üstündeki hatunda güzelmiş hani
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
Üstüne tıklayıp profil bilgilerine baktığında,
"Yasaklama Nedeni: üye yeni nick aldığından . kendi isteği ile iptal edilmiştir."
yazıyor.
Forumdan uzaklaştırıldı yazısı banladığın anda yazan bir yazı,ona bişey yapamıyoruz.Ama dediğim gibi açıklamasında yazıyor kendi isteğinle iptal edildiği ve yeni nick aldığın.
forrap senden de hiç bir şey saklanmıyo
Estağfurullah yav,gördüm cevap yazayım dedim aydınlatıcı olayım dedim
mubarek ahtapot gibisiniz her yerde eliniz ayağınız var
tamam tamam inandım size sen uzaklaştırılmamışsın kendin istemişsin
walla çok süper resimler epaylaşım için saol
önemli değil kankaaaaaaa
iskelet şeklindeki süper. kendimi trafikte bununla düşünemiorum yaw
paylaşım için teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)