bende takıcaktımm ama takmicamama bu araba egzostu abartmış yani gereksiz..türkiyede abart motosiklet egzostu yokmu
bende takıcaktımm ama takmicamama bu araba egzostu abartmış yani gereksiz..türkiyede abart motosiklet egzostu yokmu
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
mükemmel olmuş(niyeti gerçekten dikkat çekmek ise)
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
eskiden doğan görünümlü şahinler vardı şimdide racing görünümlü motor ortaya çıkmış.ama ilginç olmuş sanırım bu moda pek tutmaz sadece resimdeki kalır arkadaşlar birazdaha uğraşsak demekki türkiyenin ilk racıngini yapıcaz üstelik 1200 cc ha gayret......
plakası da yok.görmemiş:queen akıl var mantık yok
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
bu kadara gerek yok motosiklet için performans eksoz yapan yerler var gayetde güzel ve hoş duruyor..ben scotera yaptırdım.çok yakıştı..
KIRMIZI BOĞA..
harbi YUH yanlız bu ne ya böle
hımmm 0-100 km akselerasyon 2,1 sn son surat 380 km vay anasını hayabusa katılı hıcbır motor yetısemez kendısıne yemıs kafayı bu ınsanlar yahuuu
bence 3. yolcu egzoza oturuyo abi harbiden yuh
[COLOR="Red"][B][I]Bayrakları bayrak yapan üzerindeki kandır.Toprak, uğrunda ölen varsa Vatandır...
[/I][/B][/COLOR]
acık kaba durmuş ama acaba güzel ses çıkarırmı. benim babam bizim suzuki motor war ona eksoz yaptı öle bi ses çıkarıyoki aklın hayalin durur.
ee burası türkiye arkadaşlar neyin ne olacağı belirsiz
vay bee bu yazılanları çocuğa motorun sahibine gösterdimde ağbi ben ne yapmışım dedii utandıı he he beni rezil ettin diyor puhahah
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
arkadaşlar edison lambayı binlerce kez denedikten sonra çalıştırabilmiş bırakın denesin bi bakarsınız on numara ses çıkar sonra şimdi güldüğünüz çocuğa yarın sizde uyabilirsiniz bence uğraşıp böyle bişey yapması takdire şayan helal olsun sonuçta 17 yaşında bi arkadaş vallaha bravo
TEK KELİME
BRAVO KARDEŞİM
ya dırek egzosa bınseymıs yaaaaa.egzos motordan buyuk yahu bunasıl ıs ya.aslında daha gusel olur cunku motorun yolcu kapasıtesı artmıs.artık 4 kısıye kadar yolcu alma ımkanı var hahahahahah
bravo alakaya maydonoz.
Hepiniz yanılıyosunuz.O eksoz değilki roket atar bazuka
iyi bögürüyomu bari
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)