egzos da son nokta .yanlız motorun dengesi bozulmazmı böyle
egzos da son nokta .yanlız motorun dengesi bozulmazmı böyle
Chopperların çıkış hikayesini okuyanlar okumayanlara anlatsın arkadaşlar..Yaratıcı zeka kolay bulunur bişi diil.. Olanıda yıldırmayın.Heves ve isteğiyle sesi çıkaran sonradan hızını da çıkarır kalitesini de birgün olur olur...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
işte karşınızda mucit yurdum insanından güzel bir örnek...
[COLOR="darkorange"]KARANLIĞA KÜFREDECEĞİNE KALKTA BİR MUM YAK[/COLOR]
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
sadece gülüyorum arkadaş olayı koparmış Türk işi yoshımura
ooo iii olmuş walla 250 yaptınmı bari
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
araba eksozlu motorsiklet resmi icin gercekten tesekkurler.bugun inanin ilk defa guluyorum.hos olmus bence,kim demis turkler yaratıcı degildir diye.kurtulus savasinda buyuk hacimli top mermilerinin tornada inceltilip kucuk toplarda kullanildigini unutmamak gerek.eline saglik kardes kutlarim.demirel in dedigi gibi(benzin vardida bizmi ictik)simdi bunu uyarlayalim (para vardida orjinal egzosunu almadikmi)
ordan umarim dantelin biri cikipta paran yoksa binme kardesim demez.derse benimde bircift lafim var kendisine
bizim milletin kafası çok çalışıyo yaw...
[I]Sen varken reklama gerek yok...[/I]
biraz ilginç olmuş
Arkadaşlar MSN de geçen rumuzum olduğundan "duyulmaz" nickini kullanıcam bundan sonra.Teşekkürler Ahmet Tataroğlu
zuhahaha koptum ya daha başlığı okuyunca gülmekten tıklayamadım konuyu :D:D:D:D
hadi araba eksozu takdın arkadaşım çift çıkışlısına ne gerek vardıı soba borusu tak sen ona içinede biraz barut falan koy ateşlersin iyi olur:D:D:D
2 W H E E L S R I D E R
hay allah yaa, bana sorsanız o eksozlardan çıksa çıksa doğan(slx) sesi çıkar ben de arabaya motor eksozu takmayı düşünüyordum, nasıl olur acaba, şöyle bir akrapoviç performans eksozu.??
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Tek kelime ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
eksozu araba olarak taktıgısa yakında rüzgarlıkta takar
[B]Kawasaki, Yamaha, Honda, Suzuki, Aprilla, Ducati, Bmw tüm model motosiklet anahtarlarını artık yedekliyebiliyoruz Bilgi İçin Pm Atınız[/B]
sesi nasıldı biraz bahseder msn merak ettm
gmrüntüye bak bendede ed araba egsozu var benm motoramı taksam :D :D
geçenlerde motoru gördün elaman sökmüş motordan tek kafalıklı olandan takmış ama yine araba egzosu foto çekecek kadar vaktim olmadı
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)