Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
akLının kuLLanma kLavuzunu kaybetmiş bi arkadaş daha
Born To Be wild,Live to Ride...
vallahi ben sesini merak ettim.hoş çıkıyorsa benim er5 ede taktıralım
acaba bu motora binen kişiye çevredekiler gülüyorlarmıdır... ben biraz güldüm...
Motorumu Sattım Kendimi Garip ve Yanlız Hissediyorum
( A RH + ) Türkçe' ye Sahip Çık, Yok Olmasına İzin Verme...
Aşkın Bir Sabun İse Köpürt Beni Pakize
Sağa virajları kolay alırda sola yatmaz bu be....Yatsada ağırlıktan doğrulamaz...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
NAUHAUHAUHA SÜPER OLMUŞ GÖRKEM MANYAKKS RAPSOLE GİTMİŞ AMA :p
kelebek konmuş gibi yuh artık başka boru varsa sibop kapagına felan taksaydı belki hava kaçırınca güzel ses çıkarır şekil olur değilmi???töbe töbe daha neler görecezzz sırf emek çekmiş uğraşmış diye tebrik etmiyor.....um
elınt tamamen mi rezil olalım video çekersem tüm dünya görür
sesi içi alınmış tek silindir egzos sesi beyinde tek kırışıklık bırakmayan cinsinden
dostum o takılı olan egzos kafalığı . araba egzoslarına takılıyor şahin,doğan,murat131 v.s.Motorize_deli
ahanda bulduum
bbaday adlı bir arkadaşımız alanyadan
bu gerçi okadarda abartılı değil ama sonuçta araba egzosu
http://img88.imageshack.us/img88/354...0246yc9eu0.jpg
görkem buda araba abart egzosu bi fark yok sadece tek kafalıklı ama buda komik bir tırajedii
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
bende motor alınca şahin farı takıcam
Geçen sanayide nikelajlı bi soba borusu gördüm benimde aklımdan geçmedi değil choppere gider belki hani deneyede biliriz
Süper olmuş.Türk insanı yaratıcılıkta sınır tanımaz.
Kardeşim bu iş zevk işi kim ne isterse takar, takmaz kimene? yorumlar neden rezilli olduk vs gibi... neye rezil olacakmışız, adamlar helikopterden limuzin yapıyo, demir profillerden motosiklet yapıyo herkes helal olsun diyo bi arkadaşda bizde böle bişiler yapınca yerin dibine sokuyoruz yapın sonra konuşun, bazı yorum yapan arkadaşların daha motoru bile yok.
Sonuç motor özgürlük demekse isteyen istediğini yapmakta özgürdür en azından eleştiriler yapıcı olsa ve daha iyi projeler ortaya cıksa güzel olmazmı saygılar.
Uzay mekiği challenger! Yalnız Challenger'ın sonu kötü olmuştu hatırlatmak lazım sahibine.
Tam bir internette dolaşacak yurdum insanı fotosu! Dur şunu alıyım da millete mail geçeyim....
Daş yokmu daşş yarayım şunun kafasını
Okan ACAR
Ya tekrar tekrar bakıyorum Vallahi ne yalan söyliyeyim üstündeki etiketi söküp 2li çıkış gibi nikelaj yapsa güzel olacak gibi sanki onunda üzerüne bi devil etiketi tamam işte. hatta mümkünse şöyle birde kaynak yerine pürmüzle renk veriyolar öyle bir çalışma aman allahım....
Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)