Gerçek abart egsoz bu olsa gerek
Gerçek abart egsoz bu olsa gerek
bu ne yaa allah cezanızı verecek ...
NO COMMENT YANİİİ
[COLOR="Black"][B] A STATE OF TRANCE[/B][/COLOR]
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Motor sağa yatmıyo mu bari
Bu arada arkadaş racing sesini alabilmiş mı ki
at, kelebek, Türkiye, Space, bu ne yahu?
...Sergerdan...
yurdum insanı :=) ... olur böyle vakalar.Made in Turkiye !!!
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
Arkadaslar bizim mt den birindede böyle motorunda araba egzosu var üye arkadaşın ismini hatırlayamıyom ama Çelik motorun Cross modelinden yeşil renkli bi motorda var hatta enson bi geziye gitmişler mangal falan yapmışlar orda yakın resimleri var
hayrına arkadaşa bi egzos hediye edelim.egzosun nasıl olduğunu öğretmiş oluruz hiç olmazssa.yada abimiz fazlasıyla öğrenmişte olabilir...
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
ben olsam edirs egsoz takardım.hem sesi daha çok çıkardı
Yabancılar traktör tekerini motosiklete taktığında, türlü motosiklet yaratıkları yaptığında kimse bu kadar dalga geçmiyor ama...
Verimli olurmuş veya olmazmış orası önemli değil.Emek verip bir şeyler denemiş ya arkadaş, tebrik ediyorum.
Gönül ne gezi ister, ne dernek şahane;
Gönül iki kalıcı dost ister, motosiklet bahane.
b..k çıkarmak bu olsa gerek.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ençok o eksozdan çıkan sesi merak ediyorum ugraştıgına değdimi
resimi çeken arkadaştan ricam bir zahmen videosunuda kaydediverse yaa
Vatandaş kelebeği kondurmuş.......
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
bence gayet guzel bısey olmus super duruyo racıng sesını bulmaya calısmıs dıyen arkdaslar o egsoztan racıng sesı cıkmazkı abart egsoz ıste gıdıste motor seriliğini kaybeder fıtesler gelmek bılmez ama ses olayı bence super olmustur merak etmıs ugrasmıs yapmıs helal olsun ben abart kafa takmayı dusunmedım degıl su resımde gordugunuz motorun egzosuna abart bı nıkelaj kafa takmayı dusunuyorum yurt dısında adamlar bırsuru sey denıyolar egzosu yarısından daha kısa mesafede kesıp baska seyler takarak komple degıstırıyolar kımısı sadece kesık egzosla vıdeosunu cekıyo bızde ızlıyoz waww baksana makıneye helal olsun faln fılan.onlar makınelerınde denıyolar oha falan dıyen yokta yurdum ınsanı ımkansızlıktan bı makıne alır onu dener oha bunu yapar oha bu kadar dusurmeyın lutfen emegıne saglık dıyorum bence deneyerek bıseylerı gormus ıste.işte bız bunun ıcın kaybedıyoruz adam daha o egzosun mekıneye ne gıbı bı tepkı verıcegını bılmıyo.gelıyo denemıs gıbı yazıyo oylesıne bırakın barıde kımsenın hevesını kırmayın
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
Yaratıcılığının devamını dilemekten başka şansımız yok gibi !!!!
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)