YAA ARKADAŞLAR BİZİM BURDADA VAR 3 4 ÖLE HEM İGRENÇ GÖZÜKÜYO HEMDE MOTORDAN BÜYÜK SESİ ÇIKIYOOO ONDAN SONRA BİZ MOTORCULARA SERSERİ GÖZÜYLE BAKILIYOO
YAA ARKADAŞLAR BİZİM BURDADA VAR 3 4 ÖLE HEM İGRENÇ GÖZÜKÜYO HEMDE MOTORDAN BÜYÜK SESİ ÇIKIYOOO ONDAN SONRA BİZ MOTORCULARA SERSERİ GÖZÜYLE BAKILIYOO
:bestmt:::biggrinn::tutkuy::
by_moto kanımca gider
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
iyide bu herifler laz mı acaba merak ettim
yaw ben üye oldum ilk bu topiği gördüm hala da görüyorum torunlarıma kalacak bu topik
Ϝίάт dѳϐLѳ Ί.Ҙ мυLтίjέт || üstü kapalı hayabusa ||
acaba kulaklarının duymak istediği sesi alabılıomuu __?
hehe hakketten egzos motordan büyük ha...
http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal
bildiğimiz modifiyeli şahin eksozu bu
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
bu topiçle tarihe geçicem az kaldı
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
bncede gereksiz bir çalışma tekli taksan tmm ama çiftli bide yuh
off aman aman abartmıs ki ne abartmıs:D
Uğruna Ölmekse Eğer Seni Yaşatmak, Bin Defa Ölürüm De Adına Leke Sürdürmem,
Gururdur Namustur Bayrak ,Aksa Da Kanım Korkma, HAİNİ GÜLDÜRMEM!!! burak beykurt
güzel güzell sessiz motru sevmem buda ses manyğı yapmış ama:D
Kanuni Breton 125 siyah,Yamaha YBR 125 siyah (2009),Yamaha RX 135 KİNG(Yeşill)-Yamaha RX135 KİNG,(Sİyahh) Black
eşeğin ağzına suyu huniyle kaçırmış ama fena durmuyor.
bu başlıkları nerden bulupta hortlatıyosunuz yahu
ATAMASI YAPILAN ÖĞRETMEN
hahahaha acaip yakar kim bilir nasıl bagırır xD
2 makina daha ekleseydi. o basınç doldurmaz egsozu
şöyle yan yana mobilet gibi 2 çift yapsa
Beni sevmeyeni ben hiç sevmem. hayat felsefem budur..
one laaan içine etmiş modifiyenin
ses nasıl acabaaa
yurdum insanı:D garanti ara gaz hastasıdr o adam:D
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)