güzel resimler fakat son eklenen resimlerde tanımadıgımız kişiler var. bir zahmet resimlerin üzerine sitemizdeki nickleride yazılsa..
Neden Ankara Temsilcimiz pro nun resimleri yok.....Dışlamayın mod umuzu....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Çok güzel bir pazar günü geçirdim;
fotograflar için teşekkürler
barış abi Muğla MT olarak t-shirt isterük,anahtarlık isterük,sticker isterük.
herşey bir yana harika bir stand yapılmış emeği geçen herkese çok teşekkürler.umarım ileride bizde katılabiliriz.Barış Abi hadi sende dön artık evine seni çok özledik.
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
Yamaha fazer ler 78 beygire düşürülmüş....Bu motorlar onlar mı?....
bende fuarın 4 günü ordaydım ne olsa halıları ben getirdim oraya o bastıgını kırmızı halılar benden hee,ilk gün kimse gitmeden ben gittim hatta resimler ilk sayfada var,hatta üçüncü günü gittigim de kamyonetimi çıkaramadım,üç motoru ben alıdım kenara ama bi tane vardı harley devinson kımıldatamadım plakası ed 9469 mu neydi yoksa o arkadaşda burdan mı saolsun aldı motorunuda fazla geç kalmadan işime devam ettim,kaçamak bir gezi oldu ama pazar günü doya doya baktım ki bakacak bişey kalmamıştı o gün için ama her şey çok güzeldü valla.
98 Beygir.....
Bayağı eğlenceli geçti valla, fuar o kadar ahım şahım değildi ama dostlarla beraber olmak herşeye değerdi doğrusu...
Hafta sonunu ayakta yorgun argın geçirmek bile vız geldi vallahi....
Ah be hoca be. Faramarz Azar Abimizde ugramıs standa. Kraldır O,
Off off..
Comfirmation Bias
anladigim kadari ile baya kisitli bir fuar olmus, cunku her yerde ayni motorlarin fotograflari mevcut
[COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]
salı akşamı fuar"a adım attık .herkes pür telaş stand kurma telaşındaydı biz 3 panel bi masa 2 sandalyeyi çeşitli şekillerde yer değiştirerek farklı konbinasyonlar denedik. Olcay hastayım dedi yardıma gelmedi tabi elimizde bir yıldız tornavida ile bizde sadece masayı birleştirebildik.
kimle kimler vardı fuarda eski arkadaşlar aramızdan ayrılanlar, hep biz<imle olanlar, aramıza yeni katılanlar. hepsi ordaydı ilk 2 gün baya bi dolaştık fuarda ama malesef wireles bağlantı yok denecek düzeyde azdı. içinde resim oılmayan sayfa ancak 1230 saniyede açılıyodu düşünün gerisini bu yüzden ilk 2 gün laptoplarımız getirsekte 3 gün buna gerek kalmadığını anladık ..
BBRR olarak kullandığım şifre 3 bölümden oluşmakta biri pcde kayıtrlı biri flash bellekte en son parti ise kafada .. bu yüzden fuar boyunca siteye ancak misafir olarak girebildim.
gelen tüm üyelerle tanışma fırsatım oldu ..özellikle beers te eski dostlarıda görmek çok sevindirici oldu .
fuarda ilk iki gün her stabdı dolaşıp fiyat aldık bölece gelen arkadaşlara en iyi fiyat nerde fikir verebilme şansımız oldu .
Standımıza gelen bizleri ziyaret eden her üyeye teşekkür ederim ..
Buarada metehan standa gelmedi onada yuh demek istiyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
metehan abi fuara gelmiş mi ki
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Pronun resimlerini bekliyoruz....
Mete fuara gitmedinmi?...Vaayy....Balon fuar diyordun zaten...
Tebrik ediyorum valla sizi.
8 mart perşembe günü babam "dogma" ile geldik standa.poz da verdik ama nedense yok!
bir daha sizin makinanızla fotoğraf çektirmem ben yalan oluyor.
babamla tek fuar fotom sizin makinayla çekilmeydi.
küstüm ben size...görürsünüz bi daha başka sitelerin standına gidip poz vericem ben
küstüm işte
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)