Motosiklet 2007 Fuarı Tüm Fotoları
Reklamlar
-
Mert kardiş benim fotolar senin makinadaymış dün öle dediler valla...Bi yollasan diyorum müsait olduğunda da çatlamasam
hani şu yeni pembeli mont alan kızın fotoğrafları
ipucu:ilk fotomda koyu pembe bir bluzla ikinci fotomda yeni montumla ve babam "dogma" ile beraber poz vermiştim
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
Reklamlar
-
Fuarın saat 12 de açılması çok geç değil mi?
-
fragrance_chaplin adlı üyeden alıntı
Mert kardiş benim fotolar senin makinadaymış dün öle dediler valla...Bi yollasan diyorum müsait olduğunda da çatlamasam
hani şu yeni pembeli mont alan kızın fotoğrafları
ipucu:ilk fotomda koyu pembe bir bluzla ikinci fotomda yeni montumla ve babam "dogma" ile beraber poz vermiştim
pozlar yanmış olmasın
limp65 adlı üyeden alıntı
Fuarın saat 12 de açılması çok geç değil mi?
20 de kapanıyor çok erken.yarın tekrar gitmeyi düşünüyordum ama işten erken çıkabilirsem.bu arada aksesuar almayı düşünen arkadaşlar yarın mutlaka gitsinler sürekli indirim yapıyorlar
-
yanmak?silinmek desen anlıycam da dijital makinede nasıl yansın
[COLOR="Red"][U][B]:pr:PEMBİŞİM SATILDI :salut:[/B][/U][/COLOR]
-
Super Moderator
-
olcan138 adlı üyeden alıntı
Burcu, Mert'in makinesiyle 8 Mart saat 17'ye kadar çekilen tüm fotoğraflar bende var. Senin fotoğrafların da bundan önceydi sanırım ve seninkiler aralarında yok. Yani fotoğraflar Mert'in makinesinde de yok
.
Emin değilim ama bana da senin fotoğrafların Barış Abi'nin makinesindeymiş gibi geliyor...(Devlet dairesine çevirdik forumu, bir de şuna bakın, bir de buna sorun diye
, fotoğrafları bulunca da Erhan'a onaylatıp kullanabilirsin
)
abi çok güzel kurabiye çeşitleri yapıyor elinize fırsat geçti kurabiyeler yoksa resimde yok deyin ama meşhur bi merdanesi var aman dikkat
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
-
Super Moderator
eroldayı adlı üyeden alıntı
abi çok güzel kurabiye çeşitleri yapıyor elinize fırsat geçti kurabiyeler yoksa resimde yok deyin ama meşhur bi merdanesi var aman dikkat
Abi biliyorum kurabiyeleri, eğitimde afiyetle yedik de yapacak birşey yok...
Yine de bulunmazsa fotoğraflar kurabiye karşılığı Photoshop'ta falan birşeyler ayarlarız...
-
Hersey istanbul'da be hoca.
Bakıyorum ve hüzünleniyorum.. Tişört ve anahtarlık istiyorum, birde sticker..
Comfirmation Bias
-
-
-
-
Çok güzel fotolar. Gelemiyorum her sene Şu anahtarlıklardan gelemeyen öğrenci milletine yollasak olmuyor mu
-
-
Erhan biz gidiyoruz deyince bize böyle bir işaret yaptı nedenini anlayamadım
çok derin bir anlamı var. kendisin açıklaması daha uygun olurr
-
Admin
-
Süper Moderatör
-
Cuma ve Pazar olmak üzere iki kere gittim fuara.Zaten fuar bahane,dostlar şahane.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
iyi resimler var ama hepside hoş değilll...........................
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
-
Bir komtan ile Eyong kaldı tanışamadığım. Barış Abi'mize de kavuştuk sonunda
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
Süper Moderatör
vampir112 adlı üyeden alıntı
iyi resimler var ama hepside hoş değilll...........................
Bilsedik senin için daha seksi pozlar verirdik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)