resımler ve bılgıler ıcın tesekkur ederız.gıdemeyen tum arkadaslar ıcın guzel bır paylasım oldu bu..
bu arada bır cogumuzun da bekledıgı gıbı yamaha ybr250 fuar da tanıtıldımı? bılgınız varmı acaba?
ilk gün standımızı kuruyoruz
Barış abi TV ile röportaj yapıyor
hangi tv izleseydik yaaBarış abi TV ile röportaj yapıyor
Ayşe Şule Bilgiç standımızı ziyareti ve kendisi ile sohbet ederken (barış abi niye dil çıkartıyorsun)
resimler için teşekürler çok güzel olmuş hele mt standı süper pazar günü inşallah ziyaret ederiz
Kadeeer
Telefon sırası bekleyenler
Murrat takım elbise ile 1000RR kullanan mustesna sahsiyet
Danger0 Fazerın hakkını veremeyen kişi
007 ve Gelişim S.K. İbrahim
Bebearar ve Necdet abi
BBRR, Zühtüpaşa, Danger0, Tai, İbrahim
Muritu, Komtan, Boy
ben beyenmedim fuarrı çok ufak ve indirim diye yaptıkları önceden zamlayıp göye akıllarınca indirm yapmışlar. fuar alanıda çok ufak en fazla 15-20dk da gezersiniz, bence yol parasına bile deymez
lezzet gider,mesuliyet kalır...
@ komtan
kaska nasıl bakıyorsun öyle (yiyecekmiş gibi veya ne oldugunu anlamaya çalışıyormuş gibi)
@ bbrr
tanıştıgımıza memnun oldum.
Merhaba
Fuat standımız çok güzel olmuş. emeği geçen herkese teşekkürler. Fotoları çekeninde, siteye koyanında gözlerinden öperim.
Hayabusa da ki elektronik parça muhtemelen anlık yakıt, ateşleme kısacası gücü ayarlayabildğiniz elektronik beyin kontrol bölümü. Gücün kullanılmadığı zamanlarda turbo basıncını düşürerek motorun gücünü azaltır ve ömrünü uzatır. Ayrıca nos kullanılıyor deniyor. Nos kullanıldığında ateşleme ve yakıt püskürtmesinide kontrol ediyordur. Vites pedalının ordaki parçanın daha yakın fotoğrafı olsa daha iyi fikrimi söyleyebilecem ama tam emin olamıyorum.
Görüşmek üzere.
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
fotolar için teşekürler ayrıca mt nın standı da iyi olmuş bence şim
di orda olmak var dı anasinı satayım
Oyyy oyyy Ayşem de orada Ya hepiniz neden ordasınız, Barış abi sende mi ya
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
o motor tan 500 beygir ve 110 parça var hepsi geçem motorize dergisinde vardı adamlar bi sayfa doluzu malzeme yazmışlar oraya.buraya yazmak mümkün diil.eniyi baiyden eski motorize dergisini getirttir.
[QUOTE=Skullhunter;595033]Ayşe Şule Bilgiç standımızı ziyareti ve kendisi ile sohbet ederken (barış abi niye dil çıkartıyorsun)
Bu fotograf harika..Barıs burdaki bir cok kişinin AŞB ile ilgili yaklaşımını resmetmiş resmen.. hemde yanında...
Bu arada malum eski ilaç çalışanıyız, yanımda kaşıntı ilacıyla gelmiştim hem fuara hem akşam ama kasıntısı olanlar yoktu..
abi ne olurdu bende orda olsaydım.. hem ayşe şule yide görürdüm ya bu kadar uzak olmasaydımkesin gelirdim ama nisan ayında istanbula gelince ben mutlaka bi toplantıya katılıp herkesle tanışıcam... kesin yani sanırsam .. heralde
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
@ komtan
bir tiyo vereyim
motorda en önemli parça kasktır. başınızı korudugu gibi şekil olarak motordan daha gösterişlidir(en azından benim için öyle. 96'da felan yollarda gezen kawasakilerin büyük arka tekerlerinden sonra baktıgım ilk parçadır)
az mı canlar yaktım ben bu kaskla. yanlış anlaşılmasın. kaska ilgi amacıyla gelip bana ilgi gösteriyorlar ben de yüz vermiyorum, e haliylen canlar yanıyor.
işin özü şu; motor almayın kask alın.
gürkan, şaka bir yana ben kasktan çok memnunum ve bütün samimiyetimle söylüyorumki yazın trafikte bu kaskla terledigimi hatırlamıyorum.
sadece yüksek süratlerdeki rüzgar sesinden şikayetçiyim, o kadar havalandırmaya da bu rüzgar sesi normal. (biraz konu dışı olduk...)
standımızdan bir iki fotoda benden.
arkadaşlar bu motorun 2000 tork ürettiği konuşuluyordu
Ben de bizim standa uğradım ama zamanlama yanlış olmuş.
Birisi benim için birşey getirmiş ama keşke yer ve zaman belirterek getireceğini de söyleseydi...
Neyse artık, ben de uygun bir zamanda teslimatı almaya giderim. Bakalım ne olacak
Önemli olan, sadece yazarken veya konuşurken değil, hergün hayatı yaşarken adam olabilmektir.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)