emek çekip yayınladığınız fotograflar için teşkr edriz
emek çekip yayınladığınız fotograflar için teşkr edriz
Ducati Monster
Honda 1000RR Mugen
Sağol Skullllllll
Özel sipariş verebilir miyiz Mesela TA var mı
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
Fuarda TransAlp Yoktu ya da ben hatırlamıyorum...
Bir aksilik olmazsa cumartesi görüşürüz
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Eskileri ne güne duruyor, alırım eskisini
BBRR cim seni pek bir bezgin bekir moodunda gördüm hayırdır siftah yok mu babacım?? hehehhe! anladın sen onu!!! organize işler bunlaaaar, başımıza işler bunlaaaaar..... senin benim dinlemeeeeezz.... İstanbul'u dişleeeer buuunlaaar..... ( İstanbullu işler bunlar )...... Nil Karaibrahimgil
Müsait olabilirsem ziyaret edeceğim mutlaka merak etme başımız karışık biliyorsun.
Bu arada fuar hazırlıkları, süresi ve sonrası emeği geçen herkesin ellerine, emeğine sağlık olsun. Kolay işler değil bunlar, dışardan gözüktüğü gibi deel bunlar
starsailorcum hangisine şahittin??? 1. fuarı mı, 2.fuarı mı kastediyorsun? geçen sene fuar yükünün en can alıcı kısmı, ağırlığı bizzat BENİM ve ERHANIN üzerindeydi ve BEN bizzat şahitim ki en başından beri (çünkü yapan bizdik) panonun vücuda gelmesinde emeği geçen kılıçbalığı arkadaşımız vidalamadan durabilecek şekilde yapılacağını söyledi ama ben yine de tel, çivi, çekiç, misina filan ne bulduysam akşamın bi vakti hazırlıklı gittim kurmaya. Sonuçta pano gelince baktık ki öyle olamayacak maalesef; benim getirdiklerim de işe yaramayacak ve orada malzemesi olan stand işçilerinden yardım aldım. Yani kısaca matkap, vida filan olmayınca kafamızla mı vidalayacaktık anlamadım ki hehehe! sen de bi alemsin yani...2. fuarda zaten elimizdeki malzemeye göre önceden önlem aldık kolay işler değil bunlaaaaar, organize işler bunlaaaaaaar öyle dalgaya gelmeeeeez bunlar
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
SHEMOTO ;Nerelerdeydin sen Valla görünce hatırladım
Sevgili SHEMOTO senin de ellerine sağlık tabi kadın eli değince bir başka oluyor
Ducatista:)
Yaw arkadaşlar o geçmiş kaza sonası pc başı mesai yapmayı doktorlar yasakladıkları için elimi sürmüyordum sabit aynı pozisyonda kalmak yasaktı. Hala daha izleri var ama daha iyiyim artık neyseki malumunuz hepimizin bildiği üzere işin başına geçtik mi bi tarafları dinlendirmek imkansız oluyor. Mümkün olduğunca uzak oturmaya çalışıyorum yani sona çok canım yanııyoooooo ama kalbimdesiniz merak etmeyin valla hala seviyom sizi
Paylaşımlarımız ve yolumuz hep açık olsun!
Biz de seni canım orası kesinde Çok ayrı kalmışız Zaten bayan olarak avuç içi kadarız şurda
Süper fotolar istanbul da olmayı hiç bu kadar istememiştim
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Çekilen fotolara, siteye atma uğraşılarına, güzel yazılarınıza, ... çok teşekkürler.
Motosiklet, kıyafet, aksesuar, parça, ... satın alanlar fiatlarını da yazarlarsa güncellenmiş bilgilere sahip oluruz.
Sezai Rahmi YILDIRIM / Düzce / 1959 / T.Öğretmen
paylaşım için çok teşekkürler..neden sadece istanbulda oluyor bu showlar yaaa...
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
ya hersey güzelde fuar girişi ne kadar we giriş biletini nerden alcaz
arkadaslar lütfen biri cewap werebilir mi
koskoca hayabusa yetmiyor birde üstüne modifiye yapıyorlar.Bu insan evladı doymaz kardeşim
itina ile kaza yapılır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)