Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
valla süper olmuş.. bende arkadaşıma söyleyim de gelsin baksın resimlere.. Şekil olsun,işçilik olsun cok kalite duruyor...
peki motordaki randımanı nasıl etkiledi?? yani + yada - leri oldu mu?
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
msoysarac tabiiki biraz benzin 250cc motorlar kadar yakmaya başladı, sonhız düz yolda 140 debriyajdaki pul alındı silindirgömleği piston torna+rektifiye görerek büyüdü 200cc oldu
gerisi çekiş hız süper bide egzosların ilk susturucuları çıkartıldı yani egzosların içinden bir perde aldık motorun sesi dediğim gibi çift silindir varmış gibi oldu
tanrinin_kirbaci57 rumuzlu atillanın motoru o daha iyi açıklama yapacaktır motorda benim bile gözüm kaldı nazar deymez inşallah süper yaptık motoru tam cadde motoru oldu
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
walla emeginize tebrikeler cok hos olmus , hicte abartili degil tam tersi hava katmis makinaya. Tebrikler
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
BaTHuuu yakıosn walla billaaa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
plaka da egzos (ekshost ya da her neyse ) altinda cok iyi durmus
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
yakında motoru düğün arabasıda yaparsın artık.ama gerçekten harika olmuş...
Durdurun Dünyayı İnecek VARRRRR!!!.....
evet güzel olmuş hatta süper olmuş.. ellerine saglık..
98 Beygir.....
fotograflar ustune soylencek cok bisi yok , superrrr olmus
çok harika olmuş.
sanki hayabusanın egsozları gibi
yanlız arkadaki damalı stickerler olmasa daha iyi olur.
güzel olmus gercekten. yanı çin malı scootere yapılabılecek en orjinal olay hem görsel acıdan hem performans modifikasyonları acısından. tebrik ederim
Dört duvar arası kapanmazki sendeki özgür ruh. Ölünce parçalanmazki bendeki özgür ruh. Sevişe sevişe azalmazki tendeki özgür ruh. Kopyalayarak çoğalmazki gendeki özgür ruh... BABAZULA
ellerinize,emeklerinize sağlık arkadaşlar.çok hoş olmuş, büyük motor havası vermiş.
İlk defa bir oynama(modifike) işini beğendim, enteresan olmuş. Ellerinize sağlık ama yine de sormadan edemiycem. Ne gerek var ki...?
sekıl oldu moto valla sinop karadenızın incisi bizim SCO 1 de sinopun incisi
motorunu dikkatli kullan insanın yedek parçası yok
arkadaşlar gerçekten bayağı kafa yorum çok emek sarfederek mororumu bu hale getirdim bir iki ufak rutuşlar kaldı onları da bitirdiğim zaman eminim dahada güzel olacak motosiklet tutkusu bende böyle işte arkadaşlar tüm arkadaşlara ilgilerinden ve iltifatlarından dolayı çok teşekkür ederim atilla_sen@hotmail.com msn adresim
arkadaşlar gerçekten bayağı kafa yorum çok emek sarfederek mororumu bu hale getirdim bir iki ufak rutuşlar kaldı onları da bitirdiğim zaman eminim dahada güzel olacak motosiklet tutkusu bende böyle işte arkadaşlar tüm arkadaşlara ilgilerinden ve iltifatlarından dolayı çok teşekkür ederim atilla_sen@hotmail.com msn adresim
ya bu anlatılacak bir duygu değil tutku meselesi ben motorumu bile sevgilimden önce tutuyorum yani benim asıl sevgillim sco 1
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
bu motorun onden bır resmı yokmu
Çok ilginç güzel olmuş ama yakışmış
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
motorun tasarımında kaç kişiynen ugraştın kankaaaa
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)