Süper Ama Stop Farları Daha Bi Güzel Olmuş Siyah Boyutunda Hiç Görmemiştim Çok Yakışmış...Helal...
Süper Ama Stop Farları Daha Bi Güzel Olmuş Siyah Boyutunda Hiç Görmemiştim Çok Yakışmış...Helal...
Sadece sürerim
çok güzel olmuş ama o damalı stıckırlar fazla olmuş ayrıca arka çamurluğun yerinde aynanın ne işi var arka çamurluğu çıkarmasaydın daha güzel olurdu tabi zevk meselesi emeğinize sağlık güzel olmuş
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
emeğinize ve ellerinize sağlık bence süper olmuş artık geliştirirsiniz kendinizi yeni modellerinizi bekliyoruz örn:sco 6
ayarı iyi yaparsan düşürmez
geç oldu ama cevap teşekkur ederım
geç oldu ama cevap teşekkur ederım
tamam bana 135 ytl ye dylan alsana param hazır
sponsor lazım ya olsa ah neler yapıcam da ben
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
güzel olmuş tebrikler......
yeniden Burdayım :bounce::rendeer:
teşekkur ederım sipzriş alınır.
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
moruk hayırdır bugun senın eskı topıcler fena pırım yapmıs
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
yaw ati bu taşın altında da sen çıktın
senle bigün şu iş alttan üstten bi konuşayım canım sco1 hee
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
motor çift egzostla cok şık olmuş eline saglık bence de tek sorun damalı sticker
napalım ya oluyo işşde arada
tabıkı canım benım
son halı değişikti motorun hatta dur bi bakım resım bulabılırsem atim
satılmadan önceki son hali
scooter modifiye işi yapılır arkadaşlar ayrıca air brush ta yapılır 0534 284 34 00 atilla merak edenlere iki egzost ta çalısır vazıyetteydi
tesekkur ederım çok sağol
bu hali cok daha hoşmuş
hoca çokk iyi olmuş elinize saglık
hakancım benim motorada bu sistemden olurmu ?
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)