Scooter'a Çift Egzos Yaptık SCO-1
Reklamlar
-
TanImsIz adlı üyeden alıntı
Egzos cok güzel olmusta motor cok cafcaflı tam cicek abbas modeli olmus
sanırım sen yanlış motora bakıyorsun çift egsoz olan ve önden görünümü kırmızı kupa beyaz farları olan motor benım motoru senin o çiçek abbas dediğin motor genç bi kardeşimizin motoru bilmem anlayabildinmi
GeCe__ adlı üyeden alıntı
dostum o ramzey markamı yada ne?
çok abuk bi ismi var işin aslı bu motoru babam mersinden aldı önce yamaha alacaktık ama bayii babama yamuk yapmış babamda kızmış bu motoru almış ama ben üzerinde biraz çalışmalar yaptım şimdi süper çekiş olsun kalkışı olsun yol tutuşu suan da süper
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
Reklamlar
-
benım mersınlı hemserılerımden hersey beklenır onlar jawa ya mobılet lastıgı bıle takarlarr
-
tebrikler çok başarılı olmuş kesinlikle abartı durmamış fabrikasyon gibi duruyor.
tebrik ederim hemşerim
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
-
Ellerine sağlık güsel olmuş walla
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
-
modifiye baslı basına bi çılgınlık
bathu fuar davetiyelerinden kazandıklarını modifiyeye harcıyorsun demek
-
o motor 140 vursun bıde bana vursuın
-
harbi çok süper olmuş karizmatik duruyor.
fakat gazetede böylesine büyük bir haber yapılması...?
fazla yer verilmiş bence
-
güzel olmuşş resimlerden belliii
Hayattan umduklarım Hep Arkamda, Önüm Uçurum Arkam Boşluk, Ne Kaybım Var Ne Zararım.Amaçlar İçinde Yaşam, Amaçsızlar İçin KAVGAM!
-
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
yok kalsın kanka ama bence kaldırmaz o motor 140 km yı ya onder ucar ya motor catlasr bılmem artık . . bise soracam ön takımı nasıl yaptınız güzlendirme falan varmı
-
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
-
kardeş selam, fuara ne gün geliyorsun
-
fazla gösteren ibremi taktın abi.
-
o da nekı
yusufika adlı üyeden alıntı
fazla gösteren ibremi taktın abi.
kardeş ben de yalan dolan olmaz be güzel kardeşim
inandıracak değilim
ama
illede öğrenmek isityorsan motorum sınopta gel mısafırımız ol sen kullan tabı okadar surat senı korkutmazsa
-
ABİ HARBİDEN O MOTOR BİRİNCİSİ 140 FALAN BASMAZ imkan yok 2 BEN RX 135 LE 145 155 ARASI DİDİYOMDA O BİLE ÇILDIRIYOR HADİ MODİFİYELİ MOBİLET OLSA İNANIRIM ÇÜNKÜ BEN MOBİLETİN İÇİNDEYİM AMA O YAPMAZ
MOTOR ZEVKSE YAMAHA RX KİNG TUTKUDUR KRAL SENSİN
-
dostum ahmetkaraca,yusufika atillanın motorla oynadık şanzumanla oynadık orjinal değil görmüyormusun çift egzos yaptık sence motor çok sademi görünüyor gelirsiniz misafirimiz olursunuz atinin dediği gibi binersiniz
ati benm eski motoru görselermiş şaşarlarmış ozaman resimleri var ama tek geçebilen runner 180-200 modelleri oda 90km hızdan sonra geçiyor
Yeşil Peri..tıtanıum
Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
-
tamam ahmet cim
ahmetkaraca adlı üyeden alıntı
ABİ HARBİDEN O MOTOR BİRİNCİSİ 140 FALAN BASMAZ imkan yok 2 BEN RX 135 LE 145 155 ARASI DİDİYOMDA O BİLE ÇILDIRIYOR HADİ MODİFİYELİ MOBİLET OLSA İNANIRIM ÇÜNKÜ BEN MOBİLETİN İÇİNDEYİM AMA O YAPMAZ
kardeşim sende gel sinopa beklerız yerımız çok burda ve elimde inanmayan herkese yetecek kadar kapak var bir tanede sana verirriz ne olcak ayıpsın senden kapak istedinde esirgeyenmi oldu canım kardeşim en kısa zamanda beklerım bu arada motorlarınızı da getirin ve ahmet sen onca zaman motorların arasında boşa kalmışsın senı mersın tarsusa götüreyiim biletin benden sana orada 160 ibre vuran puch motor gösterim sonra kendini biyerden atarsın artık nasıl olurmu
-
Sinop a gelip motorun 140 yaptığını görmek ve şaşkına dönmek isteyenlerin listesine benide ekle olurmu ?
-
gelin buyrun kendi gözlerinizle görün arkadaşlar yalan borcumuzmu var
Yeşil Peri..tıtanıum
-
o motorun bir benzeri de bende var. motor 120 gosterdıgınde 100 ile gıdıyorsunuz. yani 140 la gıderken 116 yapmış oluyor. ki bence 116 yuksek hız deıl. bu motorların kronik problemidir. sağlıklı ölçüm için sadece gostergenıze değil, yanınıza otomobil alıp ölçün derim. ben defalarca ölçtüm. 120 km = 100 km ;)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)