Güzel olana ne denir? E tabiki güzel denir
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Güzel olana ne denir? E tabiki güzel denir
Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin.
Free Motorcycle Team
bugün birbirinden güzel modifikasyonlar görüyorum
umarım gerisi de gelir
elinize sağlık çok güzel olmuş.
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
heee evet güzel olmuş karganın eline sağlık
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
alkıs alkıs alıks
gercekten bi scooter a yapılabilecek herseyı yapmıssın
boyle seyler bir cok kisinin aklına gelebilir ama herkes yapamaz...
çok güzel olmuş, çok beğendim.. daha neler gelecek artık merak ediyorum.. ayrıca gazetenin sonuna motosiklet.net'in bir reklamını eklemişsiniz, küçük ama önemli bir ayrıntı..
modifiyelerin devamını bekleriz.. Saygılar..
hertürlü reklam yaparız dostum ati reklamcı olduğu için motosiklet netinde reklamını yapmış güzel bişi
amaç sitemizi daha fazla insana tanıtabilmek
herkese teşekkürler
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
dostum eksi değil artısı oldu performans egsoz taktım motora biraz agırlık verdi kalkışlarda önceki kadar zıplamıyo ama hız artışı ve çekişi çok iyi durumda
dostum inan daha neler yapıcam da malzeme ve maddiyat meselesi anlarsın ya ama herşeye rağmen değer
amin hepimizekazasız belasız yolculuklar
ah param olsa daha neley yapıcam ama imkan meselesi biraz da dostlar
ya benim tek resimlerim de vardı batu niye o çatlagın motoruyla yanyana koydunkı resmimi ayıp ettin ya
bu arada projemı satmayıda düşünüyorum bakalım benım kadar çılgın fikirli bir firma bulabilecekmiyim
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
ati önden resim bu vardı bende bunu koydum bide eski hali farlar siyahken olan var
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
kanka benim motorda önden baya bi hoş görünüyo
ne dersin adem cücü ye emkelerinden dolayı çok teşekkür ederim adem sen bizim herşeyimizsin...adem sen bizim herşeyimizsin bu pazar da geldi kaçkişiylen pikniğe gideceğiz hehe
ALLAH YÜRÜ YA KULUM DEDİ MOTORUMU SATTIM :salut::queen::flower::sunny:::unsure::::whip::::146::
sok manyah olmus walla emegıne degmıs dogrusu
[COLOR="DarkRed"][/COLOR][FONT="Arial Black"][/FONT]MOTORA MOTOR DEMEZDİ ÇÜNKÜ ''R'' leri SÖYLEYEMEZDİ:queen:
anaaaaa bu benim cucummmmm cucu kurban olsun sana canım kocam benim
[COLOR="Magenta"][B]HAYATTA YA TOZU DUMANA KATARSIN YADA TOZU DUMANI YUTARSIN...[/B][/COLOR]
Egzos cok güzel olmusta motor cok cafcaflı tam cicek abbas modeli olmus
dostum o ramzey markamı yada ne?
guzel olmus emegınıze degmıs sanırım
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)