SU GÖRÜNTÜSÜ BİLE ETKİLEYİCİ
aman ustam bu motorun karbürator subap ve senkron ayarı 3 gün,genel servis ve rutin işler 1 tam gün alır...6 silindir mi bu arkadaş
aslında hondanın huyudur bu motorun arka freninide kampana yapmışştır
Hüzünbaz Acılarımın Canbazıyım Şimdi...
vay 6 silindir anlaşılan
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
paylaşım için teşekkürler çocukluğumda ceyhana bunun aynısından gelmişti silindileri saydım tam altı taneydi ama zamanla yanlış saydığımı düşünmeye başladım nede olsa 20yıl geçmiş bu resim herşeyi hatırlattı sağol
bu motoru koymamda baska bi sebep benim ilk honda cb550 di ama bu 6 silindirlileri cok severdim ama artık bu tür motorlar üretilmiyor
DREAM OF POWER SAKO
bide benim jawasakiye kadro motoru nasıl taşıyacak diyolardı bu nasıl taşıyacak ozaman ama ikiside taşır
bu ne böyle resimden fırlayacakmış gibi hoş
biri bu makineyi kutsasın
bir zamanlar benimde bir dl 1000'im vardı:salut:
Suzuki Stratosphere Konsepti var illa 6 silindir isterim derseniz
1100cc 180hp 6 silindir
Resmi Site:
http://tokyo2005.suzuki.co.jp/motor/EN/cm/index.html
Sesini de dinleyebiliryosunuz motorun bu siteden
Rolantisi bile yeter
Bir gün bir Suzuki G-Strider ile...
Suzuki G-Strider Motosiklet.Net Konu Başlığı >> http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=3228
Evet bu motoru Discoveryde izlemistim super bısı ama hakket bakımı ne zordur bunun o kadar karbtor o kadar subap off off ama ben sahsen konspet olana bıttım o ne yaww
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
yokk yaaa warmı bi cbr 125 gibisi
güzelmiş ama konsepte hasta oldum
dünyada her erkeğe 4 kadın düşüyor. benim hakkımı her kim yiyosa haram zıkkım olsun elinde patlasın
hocam suzukide süpermis hani ya hastayim bu 6 silindirlere ben
DREAM OF POWER SAKO
concept e bittim beee sesii heleee.....paylaşım için sağol
[COLOR="Black"][FONT="Comic Sans MS"]RİDE THE WINDS OF CHANGE[/FONT][/COLOR]
motosikletler harika renkleride harika vayvay
SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH
taktir ettim valla bu motoru
Bundan yaklaşık 5-6 yıl önce görmüştüm Honda'nın bu modelinden.Deponun sağından ve solundan iki ayrı benzin hortumu çıkıyordu kocaman.Yakıt olayını varın düşünün artık.Sahibinden istedim denemek için ama vermemişti yaşımın küçüklüğü nedeniyle o zaman.Yalvar yakar artçı olarak bu canavarın zevkini yaşadım ama.
Ayrıca Almanya gibi soğuk memleketler dışında bu motoru kullanmak akıl karı değil.Sürekli redline gitmek zorundasınız.Şehir içinde kullanırken altınızda ufak yollu bir odayı ısıtacak kadar ısı çıkaran bir soba var zannediyorsunuz.Ama hiç bir değişiklik yapılmamış egzostundan bile insanı kendisine hayran bırakacak bir ses çıkıyor ki o ayrı tabi...
kendi kendime kendi motorumu netde bakarken rasgeldim konuya
benimde cbx 1000 im var
tam olarak 1047 cc,6silindir,24 subap,cif egzantirik
motorun belgeselini izledim ozamanlar yapılan motorlardan + ları & silindir olmasına ragmen en ufak sarsıntı olmaması.dam minderin üstüne bardak su koyuyo ve gaz verio motora ve suda hiç titreme yok.okadarki sarsıntısız.+olarak 6 silindir olması münasebetiyle dehşet bi sesi var :D:D
garacava da dedigi gibi altınızda soba var hissi veriyor.+blok agır oldugundan ve uzun şase oldugundan dolayı 2. vitesden sonra ön kaldıramıyor motor.ve gazı aniden açmak için cekınmeye gerek yok gazı tam acıyorum debriyaja basarken elimi hiç öekmiyorum gazdan ve ...çok şahene oluyor
sevdım 6 sılındırlıyı.....ulen ben gs500 ün subap ayarından bıktım ama sonunda yaptık ve calıstırdık...6 sılındırlıyı napcez yaw....gercı cift ekzantrıkmıs...kolaydır yaw......benımkıde cift ekzantrık.....
allah yapısı değilya kul yapısı...hepsıde yapılır.....
bısey sorcam....
bıde 80-90 model arası 4 sılındırlı 200 göstergelı hondalar var bılgısı olan var mı acabe....
aklıma ilk boldor lar geldi ama onlarda 240 kadran.??.
Suzuki manyak bişi yawww
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)